FOLLOW US: facebook twitter

Χριστουγεννιάτικο παραμυθοχώρι στη Μέλισσα

Ημερομηνία: 18-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Κοινωνία, Νέα

Ανοίγει τις πύλες του την Τετάρτη το απόγευμα
με πλούσιες εκδηλώσεις που θα κάνουν χαρούμενα τα παιδιά

Η κοινότητα Μέλισσας φόρεσε τα γιορτινά της για να υποδεχτεί τη γέννηση του Χριστού που μας δίνει την ελπίδα για έναν καινούριο, ειρηνικό και καλύτερο κόσμο!

Σε συνεργασία με το δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης  την Τετάρτη το απόγευμα στις 6, συνδιοργανώνουν στην πλατεία της Μέλισσας μια ωραία γιορτινή εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους, το  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙAΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΙ που θα περιλαμβάνει:

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια από την παιδική δημιουργική ομάδα της Μέλισσας, Γλυκίσματα, κεράσματα και πολλές εκπλήξεις. Στην πλατεία του χωριού έχει ήδη εγκατασταθεί το  Σπιτάκι Αγίου Βασίλη κ των ξωτικών. ενώ στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή θα πάρουν ακόμα μέρος  οι Ξυλοπόδαροι, η  Βασίλισσα του χιονιού, οι τάρανδοι  και  ο χιονάνθρωπος.  Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ακόμα  κατασκευή κονκάρδας, Face painting για τα παιδιά, Bubble show και τεχνητό  χιόνι…

Η πρόεδρος της Μέλισσας κ. Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου απευθύνει πρόσκληση σε όλους να πάνε στο Παραμυθοχώρι και να περάσουν ένα υπέροχο απόγευμα Χριστουγέννων.

“Ελάτε, μικροί και μεγάλοι στην πλατεία της Μέλισσας, για να ζήσετε ένα “χριστουγεννιάτικο παραμύθι” που θα ψυχαγωγήσει και θα ευχαριστήσει όλους!”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot