FOLLOW US: facebook twitter

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στα Καλύβια Ήλιδας

Ημερομηνία: 19-12-2023 | Συντάκτης:

Από τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού για την φωταγώγηση του δέντρου

Το χριστουγεννιάτικο Δέντρο τους, στον προαύλιο  χώρο της εκκλησίας του χωριού, φωταγώγησε το απόγευμα του Σαββάτου ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβίων Ήλιδας, σε μια πολύ ζεστή και χαρούμενη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, ένα υπέροχο γιορτινό απόγευμα με μουσική, όμορφες στιγμές για μικρούς και μεγάλους στα Καλύβια Ήλιδας που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από άλλες περιοχές.

Μια βραδιά φωτεινή με πολλές ευχές για την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης. ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Ο Αγιος Βασίλης επισκέφτηκε το χωριό γεμάτος δώρα για τα  παιδιά που είναι και οι πραγματικοί πρωταγωνιστές των ημερών αυτών.

Ο ουρανός έλαμψε από τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα μας, ενώ δεν έλειψαν οι λουκουμάδες και το τσίπουρο όπως επιβάλλεται αυτήν περίοδο.

Ο πολιτιστικός σύλλογος ευχαριστεί για την παρουσία τους όλους τους συγχωριανούς τους αλλά και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλου που παραβρέθηκε στην φωταγώγηση του  Δέντρου και έδωσε τις ευχές του σε όλους. Τέλος ευχαριστεί εκτός από τα παιδιά του χωριού και την νηπιαγωγό κ. Γ. Μπράνη που μαζί με τα νήπια παρουσίασαν μια υπέροχη γιορτή με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος