FOLLOW US: facebook twitter

Χρ. Βορύλλας: «Δείξαμε την ποιότητά μας, είχαμε τσαγανό»

Ημερομηνία: 15-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πατρινός γκολκίπερ που έπιασε δύο πέναλτι στο Άργος, μίλησε στην «Πρωινή» για την τεράστια πρόκριση του ΠΑΟΒ στην 4η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο 26χρονος Πατρινός γκολκίπερ, Χρήστος Βορύλλας, ήταν ο ήρωας του ΠΑΟ Βάρδας το απόγευμα της Τετάρτης στο Άργος, στην μεγάλη πρόκριση επί του Παναργειακού, στις 34 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Βορύλλας απέκρουσε το τρίτο πέναλτι του Παναργειακού, αυτό του Ροκάι, αλλά και το πέμπτο του Φλώρου και αμέσως μετά, στο τελευταίο πέναλτι του ΠΑΟΒ, ο 21χρονος Γιώργος Θεοφάνης ευστόχησε και έστειλε τους «ταύρους» στην 4η Φάση. Και πέρα από τις δύο αποκρούσεις στην διαδικασία των πέναλτι, ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Μπίσα στο πρώτο γκολ με το γρήγορο και ακριβές βολέ προς τον σκόρερ του ΠΑΟΒ!

Ο Βορύλλας είναι ένας πανύψηλος γκολκίπερ (έχει ύψος 1.95μ.), που έχει ξεκινήσει ποδόσφαιρο από τη Γαλήνη Πατρών και στη συνέχεια πήγε στην Κ20 της Παναχαϊκής. Βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2020 στην «Μπάρτσα» με ένα διάλειμμα λίγων μηνών όπου έπαιξε στον ΑΠΣ Πάτραι, στις αρχές της προηγούμενης σεζόν. Έχει εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες τόσο με τον ΠΑΟΒ όσο και με άλλες ομάδες όπως την Λευκίμμη, τον Πανθηραϊκό, την Παλαιοχώρα Χανίων, τον Θιναλιακό Κέρκυρας και τον Ατσαλένιο. Και μαζί με τον Τσεκούρα ο ΠΑΟΒ διαθέτει δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες.

Ο MVP του ΠΑΟΒ στο Άργος μίλησε στην «Πρωινή» για την σπουδαία εμφάνισή του. Ο Βορύλλας ανέφερε αρχικά για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στο ματς της Τετάρτης: «Μπορεί να μου αποδόθηκε ο τίτλος του πολυτιμότερου στον αγώνα με τον Παναργειακό, αλλά είναι μια συνολική επιτυχία της ομάδας. Αυτό που εμένα με χαροποιεί είναι πως συνέβαλα κι εγώ στην μεγάλη αυτή πρόκριση. Ήμασταν σοβαροί από το πρώτο λεπτό και πολύ συγκεντρωμένοι. Δεν περίμενε κανείς πως κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Παναργειακός, που έχει ξεκινήσει από τον Ιούλιο την προετοιμασία, που έχει μεγαλύτερο ρόστερ από εμάς και πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ότι θα ήμασταν τόσο έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε. Τους κοιτάξαμε στα μάτια, δείξαμε την ποιότητα μας και είχαμε τσαγανό στο παιχνίδι μας. Αυτά έφεραν και την μεγάλη αυτή πρόκριση».

Για την διαδικασία των πέναλτι όπου απέκρουσε δύο και το πώς ήταν η ψυχολογία του, είπε: «Εντάξει, τα πέναλτι είναι και θέμα τύχης και ημέρας. Δεν είχα άγχος, κανείς παίκτης στην ομάδα δεν είχε άγχος και φάνηκε στις εκτελέσεις μας. Είχαμε κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι για 120 λεπτά και πήγαμε με καλή ψυχολογία στα πέναλτι».

Όσο για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, που ξεκινά την Κυριακή στην Κόρινθο, ο Βορύλλας είπε: «Θέλουμε να δείξουμε ανάλογη εικόνα αλλά και ακόμα καλύτερη στο πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός μας στόχος, να κάνουμε μια καλή πορεία και να ανανεώσουμε την συμμετοχή μας στην Γ΄ Εθνική. Πάμε με καλή ψυχολογία στην Κόρινθο και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε θετικά και το πρωτάθλημα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot