FOLLOW US: facebook twitter

Χρ. Καραπίτσος: «Στόχος του ΠΑΟΒ να μπει στην τετράδα»

Ημερομηνία: 02-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο ΠΑΟ Βάρδας παρουσίασε πολύ καλή εικόνα απέναντι στον Ηλειακό, την Δευτέρα στο ντέρμπι της πρεμιέρας της Α΄ Κατηγορίας και η ισοπαλία τον αδικεί. Ο Αχαιός προπονητής του ΠΑΟΒ, Χρήστος Καραπίτσος, τόνισε πως η ομάδα του είχε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρει και να πάρει το ματς, ενώ οριοθέτησε τον στόχο του ΠΑΟΒ, που είναι η διεκδίκηση της τετράδας.

Ο έμπειρος προπονητής δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στον Παναγιώτη Μάλλιο: «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο όπως πήγε το παιχνίδι, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα γκολ, διότι είχαμε και στο α΄ ημίχρονο και στο β΄ ημίχρονο δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Δεν κατορθώσαμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα και μοιραία ήρθε το 0-0. Υπήρχε πολλή νευρικότητα και από τις δύο ομάδες λόγω πρεμιέρας, λόγω πίεσης, λόγω άγχους και ευελπιστούμε στη συνέχεια να αποβάλλουμε αυτή την πίεση και αυτό το άγχος και να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

Όσο για το ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΟΒ στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας ανέφερε: «Είμαστε μια καινούρια ομάδα, όλοι οι παίκτες είναι καινούριοι, άρα χρειάζεται πολύς χρόνος ακόμα, ώστε αυτά τα παιδιά να αποκτήσουν συνοχή και να μπορέσουν να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να μπούμε στην τετράδα, χωρίς πίεση και χωρίς άγχος».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot