FOLLOW US: facebook twitter

Χρ. Αθανάσουλας: «Προχωράμε μπροστά για τον Πύργο των πολλών»

Ημερομηνία: 15-09-2023 | Συντάκτης:

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Πύργο

Το εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Πύργου, στην οδό Μπιζανίου, εγκαινιάστηκε παρουσία δεκάδων πολιτών, μελών και φίλων του ΚΚΕ που παρακολούθησαν την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Αθανάσουλα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαστε εδώ λιγότερο από ένα μήνα πριν τις εκλογές της 8 Οκτωβρίου για να εγκαινιάσουμε αυτό τον μικρό, συμπαθητικό χώρο για προεκλογικό μας κέντρο. Είναι ένας χώρος που ουσιαστικά προσφέρθηκε στην Λαϊκή Συσπείρωση από έναν από εμάς, τον Αντώνη Ρούμπο, που έζησε και δημιούργησε εδώ, για κοντά 3 δεκαετίες…

Ολοκληρώνουμε σε λίγες εβδομάδες την αγωνιστική διαδρομή για τις εκλογές. Ξέρουμε ότι δεν διαλέξαμε τον εύκολο δρόμο αλλά σίγουρα διαλέξαμε τον πιο όμορφο! Είπαμε «μόνοι τους και όλοι μας» και προχωράμε μπροστά με το κεφάλι ψηλά, για τον Πύργο των πολλών κι όχι για τα κέρδη και τις λαμογές των λίγων!

Απευθύνουμε ευρύ κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης σε κάθε λαϊκό άνθρωπο που προσδοκά και στο Δήμο μας κάτι να αλλάξει επιτέλους!

Στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συμμετέχουν συναγωνιστές που, αν και τα προηγούμενα χρόνια είχαν άλλες πολιτικές διαδρομές, βαδίζουμε μαζί στο δρόμο της αγωνιστικής διεκδίκησης κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική, που υλοποιεί η περιφερειακή και η τοπική διοίκηση, με τη «νύφη» να τη πληρώνει πάντα ο εργαζόμενος λαός…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot