FOLLOW US: facebook twitter

Χορήγηση Σήματος «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ»

Ημερομηνία: 22-03-2023 | Συντάκτης:

Εργαστήρι σήμερα στο Διοικητήριο για τουριστικές επιχειρήσεις και παραγωγούς

Εργαστήριο με θέμα τη χορήγηση σήματος «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ» στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δράσεις Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο συνεδριακό κέντρο της Π.Ε. Ηλείας (Διοικητήριο) στον Πύργο.

Το εργαστήριο υλοποιείται σε συνέχεια των ενεργειών προβολής της δράσης Χορήγηση Σήματος «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ» που έχει ως στόχο την ανάδειξη των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών της περιοχής μας και περαιτέρω την προβολή της γαστρονομικής παράδοσης και της ιδιαίτερης ταυτότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκο Κοροβέση, το εργαστήριο θα επικεντρωθεί στην ενημέρωση των σχετικών τουριστικών επιχειρήσεων και των τοπικών παραγωγών αναφορικά με τους στόχους, τη διαδικασία εφαρμογής του Σήματος, τα στάδια χορήγησης και τα οφέλη από τη συμμετοχή στη δράση Χορήγηση Σήματος «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ».

Στο πλαίσιο των παραπάνω, θα παρουσιασθούν οι διαδικασίες πιστοποίησης επιχειρήσεων και παραγωγών που επιθυμούν να λάβουν το σχετικό σήμα, αλλά και οι τρόποι προβολής τους από την ΠΔΕ.

Τέλος, θα υπάρξει παρουσίαση παραδοσιακών συνταγών από Σεφ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος