FOLLOW US: facebook twitter

Χορηγία «ανάσα» στο ΚΥ Ζαχάρως

Ημερομηνία: 12-07-2024 | Συντάκτης:

Ενισχύθηκε με κλιματιστικά χάρη σε δωρεές επαγγελματιών του δήμου

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Μεγάλη «ανάσα» πήραν οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι επισκέπτες του Κέντρου Υγείας Ζαχάρως, καθώς ενισχύθηκαν με τα απαραίτητα κλιματιστικά χάρη σε ιδιωτικές χορηγίες επαγγελματιών του δήμου.

Το τελευταίο διάστημα είχε προκύψει ανάγκη ανανέωσης του εξοπλισμού σε όλους τους χώρους, ωστόσο ορισμένα γραφειοκρατικά προβλήματα σε διαγωνισμό της 6ης ΥΠΕ μπλόκαραν τη διαδικασία, με αποτέλεσμα να σταλεί εσπευσμένα ένας μικρός αριθμός κλιματικών, ανεπαρκής όμως για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες όλων των χώρων του Κέντρου Υγείας.

Ωστόσο, η άμεση κινητοποίηση ορισμένων επαγγελματιών του δήμου Ζαχάρως μετουσιώθηκε σε έμπρακτο ενδιαφέρον, καθώς δώρισαν στο Κέντρο Υγείας όσα κλιματιστικά χρειάζονταν για να καλυφθεί πλήρως κάθε χώρος του κτιρίου.

Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Ζαχάρως, Προκόπης Παπαζαφείρης, ευχαρίστησε τις επιχειρήσεις που έκαναν τη δωρεά, τονίζοντας ότι είναι μια σημαντική κίνηση που βοηθά πρώτα και κύρια τους κοινωνικά ευάλωτους πολίτες που επισκέπτονται σε καθημερινή βάση το Κέντρο Υγείας.

«Είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία συμπολιτών, καθοριστική για την ομαλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας και κυρίως για τους πολίτες που έρχονται εδώ, οι οποίοι ως επί το πλείστον είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Η δωρεά έρχεται σε μια δύσκολη χρονική περίοδο, καθώς έχουμε καύσωνα διαρκείας, και δίνει μεγάλη ανάσα και στο προσωπικό και στους ασθενείς», τόνισε ο κ. Παπαζαφείρης και ευχαρίστησε τους δωρητές; Παναγιώτη (Τάκη) Παναγόπουλο από το Νεοχώρι, Τάσο Κάπο από τη Ζαχάρω, Ρούλα και Δημήτρη Γουργούλη (Γουργούλης Bakery) και τον κ. Ζαχαρόπουλο (Αφοι Ζαχαρόπουλοι μεταφορική).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot