FOLLOW US: facebook twitter

Χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς στο Οικουμενικό Πατριαρχείο!

Ημερομηνία: 14-05-2024 | Συντάκτης:

Στην Κωνσταντινούπολη η Ομάδα των Heterronymous με το εφηβικό της τμήμα έδωσε μια υπέροχη μουσικοχορευτική παράσταση

Γεμάτη εμπειρίες επιστρέφει σήμερα στην Ηλεία, η  Ομάδας Τέχνης, Εθελοντισμού και Πολιτισμού Heterronymous μετά το συναρπαστικό της ταξίδι της  στην Κωνσταντινούπολη και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για το οποίο προετοιμαζόταν εδώ και καιρό. 

Την ομάδα στην οποία συμμετείχαν το εφηβικό χορευτικό τμήμα, μέλη του παιδικού τμήματος  και οι μαθητές από το Μουσικό Γυμνάσιο Βαρθολομιού, Κατερίνα Ξένου και Βαγγέλη Παπαγεωργίου, συνόδεψαν οι χοροδιδάσκαλοι τους, γονείς και η υπεύθυνη των Heterronymous Δήμητρα Λέκκα, όπως και ο πρεσβύτερος Γεώργιος Αναγνωστόπουλος. 

Την Παρασκευή, ανήμερα της Ζωοδόχου Πηγής και μετά τη Θεία Λειτουργία την οποία παρακολούθησαν στο Φανάρι, είχαν την Ύψιστη Τιμή να συναντήσουν και να λάβουν την Ευλογία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Στη συνέχεια έδωσαν στο προαύλιο του Πατριαρχικού Ναού Αγ. Γεωργίου στο Φανάρι, μια εξαιρετική μουσικοχορευτική παράσταση παραδοσιακών χορών με παραδοσιακές ενδυμασίες, συνοδεία των μαγικών ήχων του βιολιού του πρεσβύτερου Γεωργίου Αναγνωστόπουλου και των δύο μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού σκορπίζοντας συγκίνηση στους παριστάμενους. Όπως ανέφερε η κ Δήμητρα Λέκκα  σε ανάρτησή της στα social «Είμαστε περήφανοι που όλα τα παιδιά, μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, έχουν καταφέρει τόσα πολλά!”

Ελένη Παπαδοπούλου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot