FOLLOW US: facebook twitter

Χιονόπτωση, γλυκά και πολύ μουσική!

Ημερομηνία: 21-12-2023 | Συντάκτης:

Στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι του 3ου Γυμνασίου Πύργου

Με χαμόγελα, μουσική, γλυκά κεράσματα και… χιονόπτωση, στο προαύλιο του 3ου Γυμνασίου Πύργου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, το Χριστουγεννιάτικο party που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών και το 15μελές συμβούλιο μαθητών του σχολείου.

Από την ξεχωριστή βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα χαμόγελα, η Χριστουγεννιάτικη μουσική, τα γλυκά κεράσματα και βέβαια η… χιονόπτωση, κάτι το οποίο έδειξαν να απολαμβάνουν μαθητές και γονείς. Στον χώρο του σχολείου στήθηκε και το Χριστουγεννιάτικο bazaar του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με χειροποίητα δώρα για όλους τα οποία επιμελήθηκαν μαθητές και μέλη του συλλόγου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ευχαριστεί θερμά το σύλλογο εκπαιδευτικών και το 15μελές συμβούλιο των μαθητών για την εξαιρετική διοργάνωση. «Οφείλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τους κκ. Χρήστο Μπεβούδα και Νάνσυ Παπαχριστοπούλου για την προσφορά τους σε νερά και αναψυκτικά, το κατάστημα Πηγή του Σπιτιού, τους κκ. Λεωνίδα και Σωτήρη Παναγόπουλο για τα ηχητικά, το ΙΕΚ Σμαρνάκη για τους εξαιρετικούς λουκουμάδες, το Μπουκέτο Μπαλόνια για την όμορφη χιονόπτωση και το ΚΔΑΠ μεΑ “Ηλίανθος” που για μία ακόμα φορά βρέθηκε δίπλα στο Σύλλογος στηρίζοντας ουσιαστικά τη δράση του. Ευχαριστούμε θερμά και όλους τους γονείς – κηδεμόνες του σχολείου μας που στήριξαν το σύλλογος μας, κάνοντας τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους από το Bazaar του σχολείου μας».

Εξάλλου, σήμερα Τετάρτη 20 και αύριο Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τις 2:00 μετά το μεσημέρι, στο χώρο του σχολείου θα βρίσκονται μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προκειμένου να εξυπηρετήσουν όλους όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν τις αγορές τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος