FOLLOW US: facebook twitter

Χάρισαν το πιο πολύτιμο δώρο!

Ημερομηνία: 17-06-2024 | Συντάκτης:

-Με εθελοντική αιμοδοσία τιμήθηκε στην Αμαλιάδα η Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη

Με προσφορά και με το βλέμμα στον συνάνθρωπο, τιμήθηκε στην Αμαλιάδα η Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη.

Το ραντεβού για την εθελοντική αιμοδοσία είχε δοθεί στα γραφεία του Τοπικού Τμήματος Αμαλιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το πρωί της Παρασκευής και η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν συγκινητική.

Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών & δωρητών κυττάρων αίματος «Δίνω Ζωή», το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού, η Θεατρική Ομάδα «Ήλις» και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και απηύθυναν το κάλεσμα για την αιμοδοσία.

Στο πλευρό τους πάντα το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, με την διευθύντρια Ιωάννα Σταυροπούλου και το υπόλοιπο προσωπικά, παρόντες σε κάθε ανάλογη δράση που έχει στόχο να προάγει τον εθελοντισμό και την προσφορά αίματος.

Με σύνθημα: «Δώσε αίμα- Σώσε ζωές. Δρώντας συλλογικά ως εθελοντής καταφέρνεις περισσότερα απ’ ότι μόνος σου», η πρόσκληση έγινε πράξη και πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού, αφιέρωσαν λίγο από το χρόνο τους και προσέφεραν το πιο πολύτιμο δώρο.

Αυτό που επεσήμαναν οι διοργανωτές είναι ότι αυτή την περίοδο οι ανάγκες για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τη σημασία που έχει η προσφορά αίματος. Ευχαρίστησαν δε θερμά, όσους ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και ευχήθηκαν να είναι ανάλογη και η συνέχεια.

Μαρία Καραμπάτση


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος