FOLLOW US: facebook twitter

“Μπορούμε”: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Μένια Παπουτσή – Νταβέλη

Ημερομηνία: 20-09-2023 | Συντάκτης:

Ανοιχτή επιστολή προς τους Δημότες του Δήμου Πύργου και των Δ.Ε. Βώλακος, Ιάρδανου,  Ωλένης


Αγαπητέ φίλε/φίλη,

ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ

  • Γεννήθηκα στην Αθήνα το Μάιο του ‘71, κόρη του Βασιλείου Παπουτσή, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βούναργο. Ήταν Διευθυντής της Κεντρικής Διεύθυνσης της Α.Τ.Ε.. Η μητέρα μου είναι η Αγγελική Καραμπάγια, αδελφή του Φώτιου Καραμπάγια, που διέτελεσε Αντιδήμαρχος στον Δήμο Ιάρδανου.
  • Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Νηπιαγωγών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού σχετικά με την εκπαίδευση και την αναπηρία.
  • Πιστεύω ακράδαντα στη δια βίου μάθηση και έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, προκειμένου να βελτιωθώ στον επαγγελματικό μου χώρο. Παράλληλα έχω συμμετάσχει ως Πρόεδρος, αλλά και ως εισηγήτρια σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια, ενώ είμαι ενεργή επιμορφώτρια στις νέες τεχνολογίες που αφορούν την εκπαίδευση.
  • Είμαι επιμορφώτρια εκπαιδευτικών για την λειτουργία των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων eΤwinning, που προωθούν την συνεργασία και αλληλεπίδραση μεταξύ των επαγγελματιών της εκπαίδευσης.
  • Από το 1994 έως το 2008 εργάστηκα ως νηπιαγωγός στον Παιδικό σταθμό της Εμπορικής Τράπεζας στο Μαρούσι, ενώ από το 2008 μέχρι σήμερα δουλεύω στο δημόσιο χώρο της εκπαίδευσης, σε διάφορα νηπιαγωγεία του Νομού Ηλείας, όπως στον Πύργο, στη Βαρβάσαινα, στην Αλφειούσα και τα τελευταία πέντε χρόνια στο νηπιαγωγείο Αρχαίας Ολυμπίας.
  • Είμαι παντρεμένη με τον ορθοπεδικό γιατρό Σωτήρη Νταβέλη και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά, την Ελευθερία, τεταρτοετή φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, την Αγγελική, πρωτοετή φοιτήτρια στο τμήμα Νηπιαγωγών Αθήνας αλλά και σπουδάστρια χορού στο Ωδείο Αθηνών και τον Ηρακλή, μαθητή Γ’ Λυκείου. Μένουμε στο Βούναργο τα τελευταία 15 χρόνια.
  • Από τα μαθητικά μου χρόνια, ήμουν πολιτικά συνειδητοποιημένη και συμμετείχα ενεργά στα δεκαπενταμελή συμβούλια και στη συνέχεια στα φοιτητικά συμβούλια, γεγονός που με έκανε να αγαπήσω τους ανθρώπους και να προσφέρω σε αυτούς.
  • Η αγάπη μου και το ενδιαφέρον μου για τα κοινά και ιδιαίτερα αναφορικά με τα θέματα και τα προβλήματα του εκπαιδευτικού κλάδου με ώθησαν στο να είμαι εκλεγμένο μέλος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου από το 2017 έως το 2022, κατέχοντας διάφορα αξιώματα (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος κ.λ.π.).  Παράλληλα έχω αναπτύξει έντονη πολιτική και πολιτιστική δράση και είμαι μέλος του Λυκείου Ελληνίδων.

Αγαπητέ φίλη/φίλε,

Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ στις επικείμενες δημοτικές εκλογές γιατί θέλω να συμμετέχω ενεργά  στη λήψη αποφάσεων, που αφορούν στον τόπο μας και επηρεάζουν άμεσα τις οικογένειες όλων μας.

Η επιθυμία μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Πύργου και ειδικότερα στα θέματα Παιδείας και Πολιτισμού, η αγάπη μου για την πόλη που ζω και το ενδιαφέρον μου για την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μου, ιδιαίτερα των νέων, αποτελούν κίνητρα για να είμαι υποψήφια με την παράταξη ΜΠΟΡΟΥΜΕ του Στάθη Καννή, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα, που έχει θέσει την προστασία της σχολικής κοινότητας καθώς και την άρτια λειτουργία των σχολείων, βασική προτεραιότητα της παράταξής του.

Αγαπητέ συνδημότη,

Εσύ αποφασίζεις!

Η επιλογή αυτών που θα σε εκπροσωπήσουν στο δημοτικό συμβούλιο ανήκει μόνο σε σένα!

Αποφάσισε με ευθύνη! Αξιολόγησε όλους τους υποψηφίους και υποψήφιες και διάλεξε εκείνους ή εκείνες που εσύ κρίνεις καταλληλότερους για το έργο που θέλεις να διατελέσουν.

Θέτω την υποψηφιότητά μου στην κρίση σου με αίσθημα ευθύνης και τη διαβεβαίωση ότι αν κερδίσω την εμπιστοσύνη σου, θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες σου.

Με εκτίμηση

Μένια Παπουτσή-Νταβέλη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot