FOLLOW US: facebook twitter

Μπήκε δυνατά ο Ηλειακός, «βόμβες» με Αντωνόπουλο, Τσακοπιάκο

Ημερομηνία: 08-07-2023 | Συντάκτης:

Ο Ηλειακός Λεχαινών μπήκε και αυτός δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον κορυφαίο Ηλείο γκολκίπερ, Ανδρέα Αντωνόπουλο και τον σπουδαίο αμυντικό μέσο, Κώστα Τσακοπιάκο. Οι δύο παίκτες υπέγραψαν παρουσία του προέδρου του Ηλειακού, Νίκου Μπακάλη, και είναι πλέον και με τη… βούλα «γαλάζιοι καβαλάρηδες»!

Δύο ποδοσφαιριστές που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Πυργιώτης Ανδρέας Αντωνόπουλος συγκαταλέγεται στους καλύτερους Ηλείους γκολκίπερς εδώ  και 15 χρόνια περίπου και την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Αστέρα Αμαλιάδας έχοντας περάσει απ’ όλες τις μεγάλες ομάδες του νομού.

Ο Κώστας Τσακοπιάκος από την Αμαλιάδα ήταν ο αεικίνητος αμυντικός μέσος του Αίαντα τα τελευταία τρία χρόνια στην Γ΄ Εθνική και ο κορυφαίος «κόφτης» στην Ηλεία, καταγράφοντας πολλά χιλιόμετρα σε κάθε αγώνα.

Δύο μεγάλες μεταγραφές για τον ιστορικό Ηλειακό, πραγματικές «βόμβες», που τον ισχυροποιούν ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως θα ακολουθήσουν κι άλλες σπουδαίες μεταγραφές (και από την Αχαΐα, ελέω Ζήκου), με τον Ηλειακό να κοιτάζει πολύ ψηλά τη νέα σεζόν.

Συνεχίζει ο αρχηγός Γ. Κράγκαρης κι άλλοι δύο

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, στον Ηλειακό συνεχίζει η επί χρόνια «σημαία» της ομάδας, ο Γιάννης Κράγκαρης, ο οποίος με την ποιότητα που διαθέτει μπορεί και προσφέρει σε όποια θέση του ζητηθεί είτε στην επίθεση είτε στο κέντρο της άμυνας. Επιπλέον, ανανέωσαν οι πολύτιμοι και βασικοί ποδοσφαιριστές Ανδρέας Σταματόπουλος και Αιμίλιος Μάης για την άμυνα και την επίθεση και έπονται και άλλες ανανεώσεις βασικών ποδοσφαιριστών…

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot