FOLLOW US: facebook twitter

“BigTime” στο CineCinema στην Αμαλιάδα στο πλαίσιο του CineDoc

Ημερομηνία: 21-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52993″ img_size=”full”][vc_column_text]Το πορτραίτο μιας σύγχρονης μεγαλοφυΐας, ενός από  τους πιο καινοτόμους και φιλόδοξους αρχιτέκτονες της εποχής μας απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του, καταγράφειτο ντοκιμαντέρ “BigTime” που θα προβληθεί στις 22.00 σήμεραΤετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 στο CineCinema στην Αμαλιάδα στο πλαίσιο του CineDoc.

Η ταινία ακολουθεί τον διάσημο Δανό αρχιτέκτονα, Μπγιάρκε Ίνγκελς, στην προσπάθεια του να ολοκληρώσει το σημαντικότερο του έργο μέχρι στιγμής. Έχει αναλάβει να σχεδιάσει και να κατασκευάσει έναν από τους ουρανοξύστες, ο οποίος θα αντικαταστήσει τους Δίδυμους Πύργους που κατέρρευσαν την 11η Σεπτεμβρίου.

Όταν ήταν νέος, ο Μπγιάρκε Ίνγκελς ονειρευόταν να σχεδιάζει κινούμενα σχέδια. Τώρα, σύμφωνα με την The Wall Street Journal, είναι ένα από τα μεγαλύτερα «αστέρια» της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Ο σκηνοθέτης Kaspar Astrup Schröder ακολουθεί τον Δανό αρχιτέκτονα για περισσότερα από πέντε χρόνια ενώ αγωνίζεται να ολοκληρώσει το μεγαλύτερο έργο του μέχρι στιγμής. Η εταιρεία του Ingels, BIG (Bjarke Ingels Group), έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός από τους μεγαλύτερους ουρανοξύστες που θα αντικαταστήσει τους Δίδυμους Πύργους, που κατέρρευσαν την 11η Σεπτεμβρίου. Το κτίριο θα αλλάξει για πάντα τον ορίζοντα της Νέας Υόρκης.

Σκηνοθεσία: KasparAstrupSchröder| 85’ | 2017 | Δανία

Η ταινία θα προβληθεί με ελληνικούς υποτίτλους.  Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Τιμή εισιτηρίου5 ευρώ [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot