FOLLOW US: facebook twitter

Beach Volley: Στο Masters Αντιρρίου Μαύρου-Μαστοροπούλου

Ημερομηνία: 09-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η παραλία Αντιρρίου ετοιμάζεται να υποδεχθεί για τρίτη συνεχή χρονιά τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley 2019. Στις 12-14 Ιουλίου το θέρετρο του νομού Αιτωλοακαρνανίας θα φιλοξενήσει τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας στα ταμπλό των ανδρών και των γυναικών. Ανάμεσα στις γυναικείες συμμετοχές (στα προκριματικά) είναι και αυτή των αθλητριών του Ολυμπιονίκη Αρχ. Ολυμπίας, Νάντιας Μαύρου-Μαρίας Μαστοροπούλου, οι οποίες έχουν πάρει μέρος φέτος το καλοκαίρι και σε άλλα τουρνουά beach volley ανά την Ελλάδα, ενώ θα συμμετάσχουν και στο Masters της Αρχ. Ολυμπίας στις 19-21 Ιουλίου.

Ο Δήμος Ναυπακτίας από το 2017 είναι οικοδεσπότης της κορυφαίας διοργάνωσης του βασιλιά της άμμου. Δύο χρόνια μετά, η παραλία Αντιρρίου έχει γίνει σήμα κατατεθέν του πανελλήνιου σιρκουί. Το “Antirrion Masters” είναι το δεύτερο κατά σειρά τουρνουά μετά το Masters που έγινε στη Θεσσαλονίκη και θεωρείται από τα καλύτερα major τουρνουά.

Το μέλος του Δ.Σ. του Δήμου Ναυπακτίας Ανδρέας Κοτσανάς δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Άρη Αγγελόπουλο και όλους όσοι συνεργαστήκαμε αυτά τα τρία χρόνια. Δύσκολη η χρονική συγκυρία με τις εκλογές. Εγώ παραιτήθηκα, γιατί ήμουν υποψήφιος αλλά θα είμαι στην “επόμενη” μέρα. Ευχαριστώ αυτούς που με εξουσιοδότησαν να έρθω εδώ. Κάνουμε τη  διοργάνωση με δικούς μας πόρους και θεωρώ ότι αυτός ο θεσμός θα συνεχιστεί. Ευχαριστούμε τους αθλητές που μας τιμούν με την παρουσία τους και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Σας καλούμε όλους να χαρούμε την διοργάνωση».

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώθηκαν χθες το μεσημέρι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος