FOLLOW US: facebook twitter

Beach Volley: Πρωταθλητές Ελλάδας οι Διονυσόπουλος-Σωτηρόπουλος του Κοροίβου

Ημερομηνία: 06-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Το Σαββατοκύριακο 3-4 Αυγούστου οι ομάδες που διακρίθηκαν στα περιφερειακά πρωταθλήματα (Regional) των Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών διεκδίκησαν στο Λουτράκι τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος Κ17 (Παίδων-Κορασίδων) για το 2024.

Στο Λουτράκι έδωσαν το «παρών» ομάδες από όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Γιάννενα, Ρόδο, Χάνια, Αμαλιάδα, Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη, Γρεβενά, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley Κ17 στο Λουτράκι έδωσε το «παρών» το δίδυμο του Κοροίβου, Ασημάκης Διονυσόπουλος-Θανάσης Σωτηρόπουλος, που πριν δύο εβδομάδες πήραν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Beach Volley Regionals K17 που διοργάνωσε η Ε.Σ.ΠΕ.Π. στο γήπεδο της Παναχαϊκής.  

Οι δύο νεαροί και συνάμα ταλαντούχοι αθλητές του Κοροίβου έκαναν εξαιρετική πορεία, έφτασαν στον τελικό όπου επικράτησαν των Θεσσαλονικέων Βογιατζάκη-Τέλιου με 2-0 σετ (21-12, 21-17). Έτσι, στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στην ηλικιακή κατηγορία Κ17, γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τους δύο νεαρούς αθλητές και ύψιστη τιμή για τον Κόροιβο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot