FOLLOW US: facebook twitter

Bazaar προϊόντων Folli Follie το Σαββατοκύριακο στη Ζαχάρω: Mε πρωτοβουλία Μπαλαούρα η FF Group τα δώρησε στην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου

Ημερομηνία: 19-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”73744″ img_size=”full”][vc_column_text]Στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2018 , ημέρα Σάββατο ώρα 19:00 – 21:00 και την Κυριακή ώρα 11:00 – 21:00, θα πραγματοποιηθεί  BAZAAR με επώνυμα προϊόντα της Folli Follie Group σε ΤΙΜΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζαχάρως.

Η ενέργεια αυτή ανήκει σε πρωτοβουλία του  Βουλευτή, κ. Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην υλοποίηση της δωρεάς.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Ομίλου FFGROUP στην πρόσκληση χορηγίας. Ο Όμιλος FFGROUP ανέλαβε αποκλειστικά την χορηγία σε επώνυμα προϊόντα του, για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου Bazaar.

Η Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Δήμου Ζαχάρως, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον κύριο Μπαλαούρα και στην εταιρία. «Η στήριξη σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας και προσδοκούμε σε μια προσφορά ζωής και αγάπης με συνέχεια και συνέπεια».

Η πρόσκληση αναφέρει:

“Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ζαχάρως σας προσκαλεί στο Bazaar  που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ζαχάρως.

Σας περιμένουμε για να επιλέξετε τα αγαπημένα σας επώνυμα Brand του Folli Follie Group σε τιμές έκπληξη.

Το Bazaar θα λειτουργήσει το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018.

Ώρες λειτουργίας:

Σάββατο 19:00 – 21:00

Κυριακή 11:00 – 21:00

Η παρουσία σας θα είναι ξεχωριστή χαρά για όλους μας.

 

Η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ζ

Ακριβή Κωτσάκη“[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot