FOLLOW US: facebook twitter

Basketleague/Κόροιβος: Καλεί τον… πρωταγωνιστή Σκουλίδα

Ημερομηνία: 01-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34709″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Κόροιβος ψάχνεται για τους επόμενους μετεγγραφικούς του στόχους, με τον Ντίνο Καλαμπάκο να έχει θέσει σαν στόχο να δημιουργήσει ένα νεανικό ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Υπό αυτό το πρίσμα, η ομάδα της Αμαλιάδας έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Διονύση Σκουλίδα που ανήκει στην ΑΕΚ. Ο νεαρός φόργουορντ βρέθηκε στο ρόστερ της Εθνικής Νέων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Κρήτη και θέλει να αποκτήσει σιγά σιγά χρόνο συμμετοχής. Ο Κόροιβος φαντάζει μία ιδανική περίπτωση ομάδας μιας και θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και σημαίνοντα ρόλο στο ρόστερ.

Μένει να φανεί η διάθεση της ΑΕΚ αναφορικά με το μέλλον του παίκτη, μιας και είναι πιθανό να τον δώσει δανεικό προκειμένου να “ψηθεί” ενόψει των επόμενων χρόνων.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του basketworld.net, τη δεδομένη χρονική στιγμή φαβορί φαντάζει να ναι ο Κόροιβος!

Ο Ντίνος Καλαμπάκος θέλει πολύ τον ταλαντούχο φόργουορντ και θα του προσφέρει πρωταγωνιστικό ρόλο αν πειστεί να φορέσει για έναν χρόνο τη φανέλα των Ηλείων. Εξάλλου, ο Έλληνας κόουτς έχει αποδείξει τόσο στον Κόροιβο, όσο και στο Παγκράτι ότι είναι μετρ στην αξιοποίηση νεαρών παικτών με προοπτικές.

Ανακοινώθηκε ο Πόσλεϊ

Στο μεταξύ, στην απόκτηση του Αμερικανού Μάρκους Πόσλεϊ προχώρησε ο Κόροιβος, με την διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει επίσημα τη μετεγγραφή του 24χρονου γκαρντ.

Ο Μάρκους Πόσλεϊ είναι 24 ετών με ύψος 1,85 και αγωνίζεται στην περιφέρεια. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην D-League και συγκεκριμένα στους Sioux Falls Scyforce, τη θυγατρική ομάδα των Miami Heat, όπου μέτρησε 10 πόντους και 2,5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Αμαλιάδας:

Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την απόκτηση του Marcus Posley.

Ο Αμερικανός παίκτης εχει γεννηθεί στις 14 Απριλίου 1994 ,εχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται σαν Guard. Είχε αξιοθαύμαστη πορεία στο NCAA με τους St Bonaventure Bonnies όπου στην senior χρονιά του τέλειωσε με μέσους όρους που άγγιζαν τους 20 πόντους και το 40% στα τρίποντα.

Ακολουθησε πέρυσι μια επιτυχημένη χρονιά στην D-League στους Sioux Falls Scyforce , την θυγατρική ομάδα των Miami Heat, όπου σε 25 κατά μέσο όρο λεπτά συμμετοχής είχε 10 πόντους και 2.5 ασιστ .

Καλωσορίζουμε τον Marcus στην οικογένεια του Κοροιβου και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με την ομάδα μας.

Συνεχίζουμε άμεσα την στελέχωση του ροστερ σύμφωνα με το πλάνο των προπονητών μας με στόχο για μια ακόμα χρονιά το κατάμεστο κλειστό της Ηλιδας να ζήσει στιγμές χαράς και επιτυχίας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot