FOLLOW US: facebook twitter

Basketball Academy από τον Αίολο

Ημερομηνία: 21-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39795″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Αίολος Πύργου πέρα από το ποδόσφαιρο δραστηριοποιείται πλέον και στο μπάσκετ! Ο Κώστας Σκαρτσιάρης σε συνεργασία με το Νίκο Συναδινό (φωτό) και το Νίκο Αποστολόπουλο, ίδρυσαν Ακαδημία Μπάσκετ. Ο Νίκος Συναδινός δήλωσε για το νέο αυτό εγχείρημα: «Μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα, γονιός πια και ανήσυχος για το μπάσκετ αποφάσισα να συμμετέχω στην ΑΙΟΛΟΣ junior BASKETBALL ACADEMY!

Βρίσκοντας σύμπνοια απόψεων και μεράκι για δουλειά με τον Κώστα Σκαρτσιάρη και τον “Δάσκαλο” Νίκο Αποστολόπουλο, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στα παιδιά. Σκοπός μου είναι να βγάλουμε καλούς ανθρώπους στη κοινωνία και μετά καλούς αθλητές. Ελπίζω, να βρω συμμάχους τους γονείς στη προσπάθεια αυτή».

 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Ο Νίκος Συναδινός γνωστοποίησε πως «οι εγγραφές για την ΑΙΟΛΟΣ junior BASKETBALL ACADEMY ξεκίνησαν και από σήμερα  Πέμπτη έως Κυριακή σας περιμένουμε στις 19:00, στο φυσικό χώρο του ΑΙΟΛΟΥ στο SPORTS CENTER. Δευτέρα ξεκινάμε! Καλή χρονιά να έχουμε! Οι εγγραφές θα συνεχίσουν να γίνονται όλη τη χρονιά. Τηλ. Επικοινωνίας: Κώστας Σκαρτσιάρης 6932638388, Νίκος Αποστολόπουλος 6932332073 και Νίκος Συναδινός 6936888886».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot