FOLLOW US: facebook twitter

Basket League- Κόροιβος

Ημερομηνία: 10-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivos

Λύση συνεργασίας με Ρίτσαρτ

 Ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον «αυτοκράτορα» Άρη

Αν ένα είναι το βέβαιο, είναι το γεγονός ότι Ντίνος Καλαμπάκος δημιουργεί ομάδες με όλη τη σημασία της έννοιας, κάνοντας τους παίκτες μια μεγάλη οικογένεια, και δυσκολεύεται να αλλάζει παίκτες, κάτι που δεν έκανε όταν έχασε με τραυματισμό από το ξεκίνημα της προετοιμασίας τον Βαν Οστρουμ.

Όμως με τις ανάγκες της ομάδας της Ηλείας να είναι διαφορετικές, ειδικότερα μέσα στην ρακέτα, ο Κόροιβος «θυσίασε» τον Τζος Ρίτσαρτ, από τον οποίο κανείς δεν είχε κανένα απολύτως παράπονο, με άπαντες να αναφέρονται σε ένα εξαιρετικό χαρακτήρα, με επαγγελματική στάση. Ωστόσο, ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ, με το εξαιρετικό σουτ, αποχωρεί από την ομάδα έχοντας 7,8 πόντους και 4,4 ριμπάουντ σε 5 παιχνίδια, με τον Ντίνο Καλαμπάκο και τους συνεργάτες του να τον αποχωρίζονται με βαριά καρδιά. Πλέον, στόχος είναι η εύρεση ενός δυναμικού παίκτη για την ρακέτα, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, χωρίς ακόμα να έχει βρεθεί ο εκλεκτός.

Μάλιστα η διοίκηση εξέδωσε και την εξής ανακοίνωση, γνωστοπιώντας τη λύση της συνεργασίας: «Παρελθόν αποτελεί για τον Κόροιβο ο Αμερικανός forward Josh Ritchart καθώς υπέγραψε την λύση του συμβολαίου του κοινή συναινέση . Η διοίκηση και το προπονητικό team ευχαριστούν τον 24χρονο παίκτη για την ως τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχονται τα καλύτερα στην συνέχεια της καριέρας του».

Τα εισιτήρια για το ματς με Άρη

Στο μεταξύ, κάλεσμα στον κόσμο του, να δώσει δυναμικό «παρών» στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας κόντρα στον Άρη, απηύθυνε ο Κόροιβος.

Οι παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου καλούνται το Σάββατο (12/11, 17.00) να υποδεχθούν τους Θεσσαλονικείς, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League, κι έχουν περισσότερη ανάγκη παρά ποτέ την ενίσχυση των φιλάθλων τους. Με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες την ΚΑΕ ενημερώνουν πως τα εισιτήρια έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία, με τη γενική είσοδο να έχει οριστεί στα δέκα ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Μετά τη συγκλονιστική εμφάνιση στην Ρόδο, που μπορεί να μη συνοδεύτηκε από τη νίκη αλλά η ομάδα απέδειξε ότι διαθέτει ποιότητα και ψυχή, το ερχόμενο Σάββατο 12/11 στις 5 μ.μ. ο Κόροιβος αντιμετωπίζει τον «αυτοκράτορα» Άρη Θεσσαλονίκης, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, και η ομάδα μας χρειάζεται μια καυτή κερκίδα που θα της δώσει περισσότερη δύναμη για την νίκη. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε από τα γραφεία της ομάδας με…

Γενική είσοδος: 10 ευρώ,

Κοινωνικά εισιτήρια: 5 ευρώ

Μαθητικά/φοιτητικά: δωρεάν στη θύρα Β.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του ΑΜΚΑ για την προμήθεια εισιτηρίου. Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων (Καποδιστρίου 9, 1ος όροφος) είναι: Πέμπτη 10/10 9 με 2 μ.μ. και 5 με 8 μ.μ., Σάββατο 12/11 9 με 2 μ.μ. Ηλεκτρονική προπώληση στο www.viva.gr».

 

Ευχαριστήριο

Η ΚΑΕ Κόροιβος  θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Ψυχογιό και τους αδελφούς Κουμουκέλη για την ευγενική προσφορά τους που αφορούσε τις δωρεάν μετακινήσεις της ομάδας μας στην Αθήνα, τις οποίες εκτέλεσαν με αξιοπιστία και συνέπεια.

 

Oι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής

Οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής της Basketleague είναι:

Σάββατο 12 Νοεμβρίου

ΔΑΚ Τόφαλος 17.00 Προμηθέας Π.-Λαύριο: Σχινάς-Ψαριανός-Γεωργιάδης

ΔΚΓ Ήλιδας 17.00 Κόροιβος-Άρης: Πουρσανίδης Γ.-Σώμος-Ανδρικόπουλος

ΚΓ Λευκάδας 17.00 Δόξα Λευκάδας-Κύμη: Καρακατσούνης-Μαγκλογιάννης-Τσώνος

ΚΓ Μ. Μερκούρη 17.00 Ρέθυμνο-Τρίκαλα: Μάνος-Παναγιώτου-Βαρδάλος

ΚΓ ΠΑΟΚ 20.00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Αναστόπουλος Π.-Μπήτης-Παντελίδης

 

Κυριακή 13 Νοεμβρίου

ΣΕΦ 18.00 Ολυμπιακός-Απόλλων Π.: Ταρενίδης Στ.-Σκούτας-Λόρτος

ΟΑΚΑ 17.00 Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρ.: Παφίλης-Αναστόπουλος Αντ.-Καραβίτης

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος