FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ/Α2 Εθνική: Προς Χαρ. Τρικούπη ο Σαχπατζίδης

Ημερομηνία: 10-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γιάννης Σαχπατζίδης και ο Ντίνος Καλαμπάκος έχουν δημιουργήσει μια σχέση αλληλοεκτίμησης εδώ και τέσσερα χρόνια και όπως όλα δείχνουν θα συνεργαστούν και τη νέα σεζόν, στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου αυτή τη φορά.  Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν μαζί τους πρώτους μήνες της σεζόν στον Ιωνικό Νικαίας (μέχρι ο Καλαμπάκος να φύγει για το Μεσολόγγι στα τέλη Νοεμβρίου), με τον  «Σάχπα» να έχει 4,9 πόντους και 3,7 ριμπάουντ σε 21 παιχνίδια με τους πρωταθλητές της Α2.

Η πρώτη φορά που συνεργάστηκαν ήταν τη σεζόν 2015-2016 στο Παγκράτι, με τον 26χρονο σέντερ να βοηθά  την αθηναϊκή ομάδα να φτάσει ως τα πλέι-οφ, έχοντας 8,4 πόντους και 4,9 ριμπάουντ σε 28 παιχνίδια. Ακολούθησαν δυο χρονιές στη  Basket League με τον Κόροιβο, όπου είχε κατά μέσο όρο 4,1 π. σε 46 παιχνίδια και πέρυσι στον Ιωνικό.

Φέτος, λοιπόν, ο Σαχπατζίδης θα αποτελέσει, εκτός απροόπτου, τον βασικό σέντερ της ομάδας του Μεσολογγίου, καθώς οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και Καλαμπάκος-«Σάχπα» θα συνυπάρξουν για πέμπτη σερί σεζόν.

Φωτογραφία: eurokinissi


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος