FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ: 1η Οκτωβρίου η πρεμιέρα σε Α2 και Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 19-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

H Ε.Ο.Κ. δημοσίευσε χθες τη Γενική Προκήρυξη των διοργανώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου, που τελούν υπό την αιγίδα της, στην οποία Γενική Προκήρυξη υπάρχουν οι ημερομηνίες έναρξης του Κυπέλλου και των Πρωταθλημάτων καθώς και άλλες λεπτομέρειες.

Η αρχή  της νέας σεζόν θα γίνει με το Κύπελλο Ελλάδας (Ανδρών και Γυναικών), όπως συνηθίζεται άλλωστε, το οποίο θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Μαΐου. Η Α2 Εθνική, στην οποία συμμετέχει ο Κόροιβος, αλλά και η Γ΄ Εθνική, όπου θα πάρει μέρος για πρώτη φορά ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, θα ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου. Τις ίδιες ημερομηνίες θα διεξαχθούν επίσης η Β΄ Εθνική Ανδρών και Α1, Α2 Γυναικών.

Στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών διατηρείται το δικαίωμα στις ομάδες να διαθέτουν στο ρόστερ τους έναν κοινοτικό (από την ευρωπαϊκή ζώνη της FIBA). Στη Β΄ και Γ΄ Εθνική, σε περίπτωση που δηλώνεται 12άδα στο φύλλο αγώνα, υποχρεωτικά οι δύο αθλητές πρέπει να είναι κάτω των 20 ετών (γεννηθέντες το 2000 και νεότεροι).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος