FOLLOW US: facebook twitter

Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: To Τσιλιβή πρώτος αντίπαλος του Πανηλειακού

Ημερομηνία: 28-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Τσιλιβή νίκησε το βράδυ της Τετάρτης την Θύελλα Αμπελοκήπων του Σπύρου Αντωνόπουλου με 2-1 και στέφθηκε πρωταθλητής Ζακύνθου. Έτσι, θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Πανηλειακού στα μπαράζ των Πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, με το παιχνίδι να διεξάγεται στο Στάδιο Πύργου την Κυριακή 8 Μαΐου. Η Θύελλα προηγήθηκε στο 55΄ όταν ο Ματαράγκας έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Κακολύρη, αυτός σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Μουλιάντι με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 74΄ το Τσιλιβή κέρδισε πέναλτι με τον Σόρα, το εκτέλεσε εύστοχα ο Γεωργίου και ισοφάρισε 1-1. Και στο 89΄ ήρθε η ανατροπή για το Τσιλιβή, με σκόρερ τον Λέανδρο Τσάνη (2-1).

Θύελλα Αμπελοκήπων (Αντωνόπουλος ): Διαμαντής Λ., Κ. Παπαδόπουλος, Σοφός, Τζιαφέρης, Αγγελίδης, Λόπες (89′ Μαυρίας), Η. Τσιριγώτης, Κακολύρης, Γιόχαν (85′ Π. Τσουκαλάς), Ν. Ματαράγκας, Σέλληνας.

Τσιλιβή (Σαμαράς): Μαρίνος, Π. Γιακουμέλος, Φεράτι, Προκόπης, Παπαδόπουλος, Σάλα (73′ Νταλίπι), Τσάνης (90+′ Μούτσο), Γεωργίου, Μαλαφούρης (64′ Τ. Γιακουμέλος), Μαλλιάς, Σόρα (90+′ Αρβανιτάκης).


Φωτο ioniansports.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος