FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον/Φιλαθλητικός: Στην Εθνική Ομάδα η Χαρά Πετροπούλου

Ημερομηνία: 07-07-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με ικανοποίηση υποδέχθηκε ο Φιλαθλητικός την κλήση της αθλήτριάς του, Χαρούλας Πετροπούλου, στο εθνικό συγκρότημα U15. Η μικρή αθλήτρια του Φιλαθλητικού μετά και την διάκριση φέτος στο Πανελλήνιο της συγκεκριμένης κατηγορίας (συγκεκριμένα πήρε το χάλκινο μετάλλιο), ήταν αναμενόμενο ότι θα κληθεί να εκπροσωπήσει την χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις παρότι είναι ηλικιακά μικρότερη.

Πιο συγκεκριμένα η επόμενη μεγάλη διοργάνωση για την Εθνική μας είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάντμιντον που φέτος θα διεξαχθεί στην Πολωνία και σίγουρα η πρόκληση είναι μεγάλη και για την μικρή αθλήτρια του Φιλαθλητικού, αφού εκεί θα αγωνιστεί με την αφρόκρεμα της Ευρώπης στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Ο προπονητής της Παναγιώτης Τσόκος μας είπε σχετικά: «οι κόποι και η προσπάθεια παιδιού και γονιών ευοδώθηκαν με αυτή την κλήση στην Εθνική. Η Χαρά Πετροπούλου είναι ένα παιδί που ζει και αναπνέει για το μπάντμιντον και ήρθε η ώρα να δείξει την πρόοδο που έχει κάνει και να δρέψει καρπούς για τους κόπους της όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς, σαν σύλλογος αλλά και προπονητικό επιτελείο θα είμαστε εδώ για να την στηρίζουμε και να την βοηθάμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot