FOLLOW US: facebook twitter

Balkan Kids Festival: Τριήμερο με βόλεϊ για το κλιμάκιο της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Ημερομηνία: 07-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”90548″ img_size=”full”][vc_column_text]Στο Balkan Kids Festival βρέθηκε το κλιμάκιο της Ε.Σ.ΠΕ.Π. που φιλοξενήθηκε στη Σερβία, με αφορμή και την διεξαγωγή του Volley Nations League.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη πόλη Νόβισαντ και στο Κλειστό Γυμναστήριο της Βοϊβοντίνα από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου με την συμμετοχή έξι χωρών (Βοσνία, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Σκόπια, Σερβία και Ελλάδα).

Κατά την διάρκεια του event βρισκόταν και σε πλήρη εξέλιξη στο Νόβισαντ ο όμιλος του Volley Nations League ανδρών και μετά από πρόσκληση της σερβικής ομοσπονδίας, όλοι οι μικροί φίλοι του βόλεϊ βρέθηκαν στις κερκίδες και παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις Ιαπωνία-Ρωσία (1-3) και Σερβία-Γαλλία (1-3).

Την χώρα μας εκπροσώπησαν 14 αθλητές και αθλήτριες από το κλιμάκιο της Ένωσης Πελοποννήσου. Ανάμεσά τους και τρεις αθλητές του Κοροίβου Αμαλιάδας, οι Φώτης Σάκκος, Χρήστος Παναγιωτόπουλος και Άγγελος Φωτόπουλος.

Την αποστολή συνόδευσαν ο αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Παναγιώτης Αντωνόπουλος, ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π., Θοδωρής Κανελλόπουλος και οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές Γιώργος Χριστόπουλος και Σταύρος Γεράνιος. Μαζί τους βρέθηκαν και αρκετοί γονείς που ακολούθησαν την αποστολή.

Αθλήτριες

Ελένη Κούρκουλου

Αργυρώ Μπρουμά

Άννα-Χριστίνα Μπρουμά

Ελευθερία Τριαντοπούλου

Δήμητρα Χριστοδουλοπούλου

Βάγια Σμπόρα

 

Αθλητές

Φώτης Σακκός

Στέργιος Σαλπόγλου

Αιμίλιος Χριστοδουλόπουλος

Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Άγγελος Φωτόπουλος

Νίκος Κανελλόπουλος

Θόδωρης Θεοδωρακόπουλος

Πάρης Σπυρόπουλος[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot