FOLLOW US: facebook twitter

Μπαίνουν φώτα στην Εθνική Οδό Πύργου-Καλού Νερού

Ημερομηνία: 03-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση, Νέα

-Εγκρίθηκε η μελέτη για ηλεκτροφωτισμό σε 19 σημεία του οδικού άξονα

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Σύγχρονο και επαρκή φωτισμό θα αποκτήσει σύντομα η Εθνική Οδός Πύργου-Καλού Νερού, καθώς εγκρίθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας η μελέτη εφαρμογής ηλεκτροφωτισμού ισόπεδων κόμβων στον συγκεκριμένο οδικό άξονα, ο οποίος περιλαμβάνει και τη γέφυρα του Αλφειού.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει η μελέτη, οι παρεμβάσεις για τον ηλεκτροφωτισμό θα γίνουν σε συνολικά δεκαεννέα περιοχές: στη Γέφυρα του Αλφειού, στην παράκαμψη του Πύργου, στο Ανεμοχώρι, στην Κρέστενα, στον κόμβο της Βρίνας, στην είσοδο του Κάτω Σαμικού, στον δρόμο που οδηγεί στα Ιαματικά Λουτρά του Καϊάφα, προς το γήπεδο και την παραλία Ζαχάρως, στον δρόμο προς Σχίνους, στην παραλία και στον Μπισκινόκαμπο, στο Ανήλιο, στο Νεοχώρι, στον κόμβο προς Θολό, Λέπρεο και Νέα Φιγαλεία.

Σε ό,τι αφορά τη Μεσσηνία, οι παρεμβάσεις θα γίνουν στον ισόπεδο κόμβο της Ελαίας, προς τον Σταθμό Αγιαννάκη, στη διασταύρωση προς Αγαλιανή, στο Βουνάκιο, Προς καλό Νερό.

ο εκσυγχρονισμός του οδοφωτισμού υλοποιείται στο πλαίσιο της εργολαβίας για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας της Εθνικής Οδού Πύργου-Καλού Νερού, από την ανάδοχο εταιρεία «ΟΔΟΣ ΑΤΕ», αρχικού προϋπολογισμού 20 εκατ. ευρώ. Η σύμβαση είχε υπογραφεί το καλοκαίρι το 2020.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot