FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον: Χατζηφώτης, Βαγγέλη, Καρέτσα στην Ακαδημία

Ημερομηνία: 25-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε 3 σημαντικές μεταγραφές προχώρησε το δεύτερο σωματείο του Πύργου στο μπάντμιντον, η Ακαδημία Ολυμπιακών Αθλημάτων Πύργου. Σύμφωνα με απόφαση της επιτροπής μεταγραφών της ομοσπονδίας που πριν μέρες κοινοποιήθηκε στο σωματείο, το σωματείο του Πύργου προχώρησε σε σημαντική μεταγραφική ενίσχυση, που θα το βοηθήσει να σταθεί επάξια στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας που θα αγωνίζεται από φέτος.

Πιο συγκεκριμένα απέκτησε με μεταγραφή τους Αντώνη Χατζηφώτη, Ευγενία Βαγγέλη και Ιωάννα Καρέτσα. Ο Αντώνης Χατζηφώτης, Πυργιώτης, μεγάλωσε και ανδρώθηκε αθλητικά στον Φιλαθλητικό Όμιλο Πύργου, το άλλο σωματείο της πόλης και αφού πέρασε τα φοιτητικά και στρατιωτικά του χρόνια σε άλλα σωματεία (Ν.Ε. Πατρών, ΑΣΕ Δούκας) επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για να ηγηθεί της προσπάθειας της Ακαδημίας να παραμείνει στην Α1.
Η Ευγενία Βαγγέλη, με παράλληλη πορεία με τον Χατζηφωτη καθότι είναι και συνομήλικοι, κατά την διάρκεια των σπουδών της αγωνίστηκε με το σωματείο του Δούκα στην Αθήνα και αφού επέστρεψε πέρυσι στον Πύργο για λογαριασμό του σωματείου που την ανέδειξε, τον Φιλαθλητικό, φέτος κρίθηκε σκόπιμο να πάρει μεταγραφή για την Ακαδημία, για να ενισχύσει την προσπάθεια του σωματείου με την εμπειρία της.

Τέλος η Ιωάννα Καρέτσα προέρχεται από το σωματείο του Θερμαιου Θέρμης, είναι μια αξιόλογη αθλήτρια, από τις καλύτερες στην κατηγορία της και έρχεται και αυτή να προσθέσει ποιότητα και περισσότερες επιλογές στο ρόστερ της Ακαδημίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος