FOLLOW US: facebook twitter

Bόλεϊ/Κόροιβος: Πρώτος αγώνας μπροστά στον κόσμο του

Ημερομηνία: 24-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και αύριο Σάββατο στις 5μ.μ. δίνει τον πρώτο αγώνα της μπροστά στο φίλαθλο κόσμο της Αμαλιάδας. Κοντράρεται με τον Α.Ο. Ξυλοκάστρου και θα κυνηγήσει τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, ελπίζοντας σε στήριξη από τους φιλάθλους της πόλης. Άλλωστε, η ανδρική ομάδα είναι σχεδόν αμιγώς αμαλιαδίτικη, καθώς διαθέτει στις τάξεις της 11 ντόπιους παίκτες (από τους 13) και ο φίλαθλος κόσμος της Αμαλιάδας θέλει να βλέπει να αγωνίζονται ντόπιοι αθλητές στους συλλόγους της.

Συν τοις άλλοις, η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα έχει ως αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στην Α2 Εθνική Κατηγορία και χρειάζεται τη συμπαράσταση των φιλάθλων της σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Η εφορία βόλεϊ του Κοροίβου καλεί τους φιλάθλους να βρεθούν μαζικά το Σάββατο στο κλειστό και να στηρίξουν την ομάδα στην προσπάθειά της για επιστροφή στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Καλεί την πόλη να στηρίξει τα δικά της παιδιά και να δει να αγωνίζονται πέντε μικροί και συνάμα ταλαντούχοι από τα τμήματα υποδομής (Μαυροειδής, Παναγιωτόπουλος, Γκρουμούσας, Σάκκος, Παπαδόπουλος), οι οποίοι δεν συμπληρώνουν απλά το ρόστερ αλλά έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Μαζί με τους έμπειρους Αμαλιαδίτες βολεϊμπολίστες (Σωτηρόπουλο, Παπαθεοδώρου, Μπίκο, Φώτη και Σταύρο Παναγιωτάρα, Μιχόπουλο) και τους δύο μεταγραφέντες Παντελίδη και Τσιλότι, οι οποίοι όμως και αυτοί θεωρούνται παιδιά του Κοροίβου (ο μεν Παντελίδης έκανε και πέρυσι προπονήσεις με τον Κόροιβο, ο δε Τσιλότι είναι από τον Πύργο και έχει ξαναπαίξει στην ομάδα), υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσει ο Κόροιβος εκεί που ανήκει, στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες.

Το γεγονός ότι το Σαββατοκύριακο δεν παίζουν στην Αμαλιάδα ο μπασκετικός Κόροιβος και ο ποδοσφαιρικός Αστέρας (τόσο η Basket League όσο και ο 5ος Όμιλος της Γ΄ Εθνικής έχουν ρεπό), συνηγορούν στο ότι το Σάββατο στις 5μ.μ., το κλειστό της Ήλιδας θα έχει πολύ κόσμο. Ραντεβού λοιπόν στο κλειστό…Πάμε σαν άλλοτε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος