FOLLOW US: facebook twitter

A΄ Κατηγορία: Τα φιλικά ματς της Τετάρτης

Ημερομηνία: 29-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ηλειακός-Ατρόμητος Πατρών 0-2

Στα Λεχαινά ο Ηλειακός, που αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Χατζηαράπη και Κατσίνα, ηττήθηκε από τον Ατρόμητο Πατρών με 0-2.  Οι Αχαιοί προηγήθηκαν 0-2 στο ημίχρονο με τον Ρουμπάτο (βρήκε τη μπάλα και ο Ρίλντι) και τον Αντωνόπουλο. Στην επανάληψη ο Ηλειακός βελτίωσε την εικόνα του, είχε φάσεις αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Μακρίσια- Θύελλα 1-2

Η Θύελλα Πύργος F.C. νίκησε στα Μακρίσια τον μαχητικό Α.Ο.Μ. με σκορ 1-2. Η ομάδα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου άνοιξε το σκορ με τον Λαθύρη και ο Α.Ο.Μ. ισοφάρισε με τον Γαλανόπουλο σε 1-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος ο Μαρίνου έγραψε το τελικό 1-2. Η Θύελλα είχε και δύο δοκάρια με Τζανέτο και Πάρη Κωνσταντόπουλο.

Δάφνη-Αίας 6-3

Η Δάφνη νίκησε τον Αίαντα στην Ανδραβίδα με το εντυπωσιακό 6-3. Η ομάδα της Γαστούνης προηγήθηκε με τον Σταθάτο, αλλά η Δάφνη απάντησε με τον Χάρη Κουτσογιαννόπουλο και δύο γκολ του Βατσή για το 3-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στο β΄ ημίχρονο μπήκαν άλλα πέντε γκολ. Ο Αίας μείωσε με τον Σταθάτο σε 3-2, ο Γεωργιόπουλος έκανε το 4-2 και ο Κ. Θεοφιλόπουλος το 5-2. Ο Σταθάτος ξανά μείωσε σε 5-3 φτάνοντας σε χατ-τρικ και ο Κρίκος διαμόρφωσε το τελικό 6-3.

Τουρνουά στον Καρδαμά

Στον Καρδαμά διεξήχθη τουρνουά ποδοσφαίρου με την συμμετοχή της οικοδέσποινας Θύελλας, του Αστέρα Αμαλιάδας και του Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου. Οι τρεις ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους 40λεπτα.

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Αστέρας Αμαλιάδας-Σκουροχώρι  3-0 (σκόρερς οι Ρούνης (2), Βασιλικόπουλος. Χαμένο πέναλτι από τον Κοτσώνη)

Θύελλα Καρδαμά- Σκουροχώρι  3-0 (σκόρερς οι Ν. Παρασκευόπουλος (2), Ιντριτ Μίχα)

Αστέρας Αμαλιάδας- Θύελλα Καρδαμά  1-0 (σκόρερ ο Μπορδόκας)

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot