FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Δύο φιλικά σήμερα

Ημερομηνία: 11-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Θύελλα Πύργου-Διγενής και Θύελλα Καρδαμά- Σκουροχώρι

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Δύο φιλικά διεξάγονται σήμερα αναφορικά με ομάδες της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας. Στις 5.30μ.μ., στο γήπεδο Επιταλίου, η Θύελλα Πύργος F.C. του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου, που θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας, θα υποδεχτεί τον αξιόμαχο Διγενή Χαριάς του Κώστα Σακέλλη, που την περσινή σεζόν κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, πίσω από Δάφνη και Μακρίσια και θα μπορούσε να πάρει την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία καλύπτοντας μια εκ των δύο κενών θέσεων, αλλά για εύλογους λόγους δεν αποδέχτηκε την πρόσκληση.

Μισή ώρα νωρίτερα, στις 5μ.μ. στον Καρδαμά, η πολύ δυνατή στην έδρα της Θύελλα του Χρήστου Μπίρμπα, που πέρυσι κατέλαβε την 4η θέση στη Β΄ Κατηγορία κι επίσης δεν αποδέχτηκε θέση στην Α΄ Κατηγορία, φιλοξενεί τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου της Α΄ Κατηγορίας (προπονητής ο Χρήστος Γκρίλλας), που θα συμμετάσχει για τρίτη σερί σεζόν στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου.

Το φιλικό στη Ν. Μανωλάδα, ανάμεσα στην Δόξα και τον Αστέρα Αμαλιάδας που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα ματαιώθηκε, καθώς οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στην πρεμιέρα της Α΄ Κατηγορίας και αποφάσισαν να μην «συναντηθούν» νωρίτερα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot