FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Δυνατά ματς σε Ανδραβίδα, Βάρδα-Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 04-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Γειτονικό ντέρμπι στην Κρέστενα-Στο Σκουροχώρι ο Αστέρας-Με Χειμαδιό ο Πύργος F.C. Θύελλα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

2η αγωνιστική το επόμενο τριήμερο στο πρωτάθλημα της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας και το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο πολύ δυνατά και αμφίρροπα ματς. Ξεκινώντας χρονικά, το Σάββατο στην Ανδραβίδα η Δάφνη θα υποδεχτεί την Δόξα Ν. Μανωλάδας. Αμφότερες ξεκίνησαν με θετικά αποτελέσματα το πρωτάθλημα, πολύ περισσότερο η Δάφνη που πέρασε με το εμφατικό 1-4 από το Χειμαδιό, έχασε όμως με κόκκινη κάρτα τον ηγετικό Λευτέρη Βατσή. Η Δόξα Ν.Μ. έφερε ισοπαλία με τον Αστέρα στη Ν. Μανωλάδα, αλλά δικαιούνταν τη νίκη. Δυο ομάδες που στοχεύουν σε μια θέση στην πρώτη πεντάδα.

Την Κυριακή στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας, ο ΠΑΟΒ περιμένει τον Αίαντα Γαστούνης. Αμφότερες ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με ισοπαλία, για τον ΠΑΟΒ όμως λογίζεται ως θετικό αποτέλεσμα καθώς αγωνιζόταν στα Λεχαινά με τον ισχυρό Ηλειακό, ενώ για τον Αίαντα θεωρείται «γκέλα» καθώς ήταν στην άτυπη έδρα του (στο Βαρθολομιό) με αντίπαλο το Σκουροχώρι. Και οι δύο θα παλέψουν για τη νίκη και πρόκειται για ένα ματς που μπορεί να πάει παντού!

Ο Αστέρας Αμαλιάδας παίζει την Κυριακή στο Σκουροχώρι και προσβλέπει μόνο στο τρίποντο της νίκης μετά την ισοπαλία στη Ν. Μανωλάδα, όπου δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση. Ο Λ. Αστέρας έχει ακμαίο ηθικό από την ισοπαλία στο Βαρθολομιό με τον Αίαντα και πάει εκ νέου να παλέψει για θετικό αποτέλεσμα, ξανά κόντρα σε ανώτερη θεωρητικά ομάδα.

Αποκαλυπτήρια έχουμε την Κυριακή στην Κρέστενα για τον πρωταθλητή Α.Ο. Ξενοφών, καθώς είναι το πρώτο του ματς για το νέο πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα είχε ρεπό. Η ομάδα του Σταύρου Μεντή αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Μακρισίων στο γειτονικό ντέρμπι και θέλει… ποδαρικό με το δεξί. Ο Α.Ο.Μ., από την άλλη, ουσιαστικά ξεκινά και αυτός τώρα το πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα έπαιξε με την πανίσχυρη Θύελλα και ήταν μια ήττα “εντός προγράμματος”.

Η 2η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με τον Πύργος F.C. Θύελλα να φιλοξενεί στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου τον Κεραυνό Χειμαδιού, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων στο β΄ ημίχρονο (ώρα έναρξης 6.30μ.μ.). Οι Πυργιώτες πέρασαν νικηφόρα από τα Μακρίσια στην πρεμιέρα και θέλουν το δύο στα δύο, έχοντας αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Ο Κεραυνός γνώρισε εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από την Δάφνη και την Δευτέρα είναι από τα ματς που σαφώς δεν έχει… σημαδέψει, αναφορικά με τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Ρεπό έχει ο Ηλειακός.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 5/10-Ώρα 4μ.μ.
Δάφνη-Δόξα Ν.Μ.

Κυριακή 6/10-Ώρα 4μ.μ.
ΠΑΟ Βάρδας-Αίας
Λ. Αστέρας-Αστέρας Αμαλ.
Ξενοφών-Μακρίσια

Δευτέρα 7/10-Ώρα 6.30μ.μ.
Πύργος F.C. Θύελλα-Κεραυνός Χ.
Ρεπό: Ηλειακός


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot