FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Αποτελέσματα φιλικών αγώνων

Ημερομηνία: 02-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

ΑΠΣ Πάτραι – Ηλειακός 0-3 

Ο Ηλειακός ήταν πολύ καλός το Σάββατο και νίκησε 0-3 στην Πάτρα τον ΑΠΣ Πάτραι. Στο 9΄ ο Βράπι από ασίστ του Δημόπουλου έκανε το 0-1 και στο β΄ μέρος η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Χατζηαράπη  στο 55΄ και τον Βράπι ξανά στο 70΄. Ο Ηλειακός αγωνίστηκε χωρίς Πυρρή και Καράγιωργα.

Αχαϊκή-Αστέρας 5-1 

Ο Αστέρας αγωνιζόμενος με βασικές απουσίες (Κυριαζή, Γκρίλλα, Μαρκόπουλο), ηττήθηκε 5-1 από την Αχαϊκή στην Κ. Αχαγιά. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 7΄ με τον Σπανό και ο Αστέρας ισοφάρισε στο 30΄ με τον Μπατζακόπουλο, αλλά το ημίχρονο έληξε 3-1 για τους Αχαγιώτες με σκόρερς τους Κλήση και Παπαδημητρακόπουλο. Στο β΄ μέρος ο Αστέρας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πέντε μικρούς και το τελικό αποτέλεσμα ήταν 5-1 με γκολ του Λένη στο 80΄ και του Ρέκκα στο 85΄.

Θύελλα Καρδαμά-Αίας  0-3

Στον Καρδαμά ο Αίας νίκησε 0-3 τη Θύελλα με πρωταγωνιστή τον Τσίτσο. Ο έμπειρος αμυντικός πέτυχε δύο γκολ ένα σε κάθε ημίχρονο (0-1 το ημίχρονο) και ο Αντριάν Μένα διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για την ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή, που είχε στη σύνθεσή της τον υπό μεταγραφή  Πέτρο Τσουκαλά, ο οποίος ήταν εξαιρετικός.

Μυρσιναϊκός-Δάφνη  1-5

Η Δάφνη νίκησε 1-5 τον Μυρσιναϊκό στη Μυρσίνη. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 0-2 για την ομάδα του Ερνέστο Λυμπέρη με σκόρερς τους Βατσή, Καλογερόπουλο. Στο β΄ μέρος οι “κιτρινόμαυροι” σκόραραν άλλες τρεις φορές με τουςΔουλαβέρη, Κ. Θεοφιλόπουλο και Κολοτούρο. Ο Μυρσιναϊκός είχε μειώσει σε 1-3 με τον Σπυρόπουλο.

Λ. Αστέρας-Ολυμπιακός Λαμπετίου  4-2

Στο Σκουροχώρι ο  Λ. Αστέρας νίκησε 4-2 τον Ολυμπιακό Λαμπετίου. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 1-0 με γκολ του Μπάμπη Κύτταρη. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε 1-1 με τον Πικέα και ο Ντίνος Κύτταρης έκανε το  2-1. Οι  φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν ξανά 2-2 με τον Φάνη Δασκόπουλο  και ο Λ. Αστέρας έφτασε στη νίκη με γκολ του Μάζη με πέναλτι (3-2) και του Νίκου Σταματελάτου (4-2).

Ξενοφών-Δόξα Ν. Μανωλάδας 0-1

Tην Παρασκευή η Δόξα Ν. Μανωλάδας νίκησε 0-1 τον Ξενοφώντα στο γήπεδο Κρεστένων. Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Αλέξη Γαλάνη πέτυχε ο Διαμαντής Παναγόπουλος με απευθείας φάουλ στο 35΄, κόντρα στον Ξενοφώντα που έδωσε το πρώτο φιλικό του παιχνίδι τη νέα σεζόν.

Μακρίσια-Διγενής Χαριάς 2-3

Το απόγευμα της Κυριακής στα Μακρίσια, ο Α.Ο.Μ. αντιμετώπισε τον Διγενή Χαριάς με την ομάδα του Κώστα Σακέλλη να επικρατεί με 2-3. Ο Α.Ο.Μ. του Τάσου Γκότση προηγήθηκε 2-0 με πέναλτι του Γαλανόπουλου και κεφαλιά του Καπουράνι και ο Γιώργος Καλαντζής από πλευράς Διγενή μείωσε σε 2-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος ο Διγενής έκανε την ανατροπή σε 2-3 με άλλα δύο γκολ από τον Γιώργο Καλαντζή, που έφτασε στο χατ-τρικ.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot