FOLLOW US: facebook twitter

Αξέχαστη βραδιά για τον Σύνδεσμο Φιλολόγων

Ημερομηνία: 06-02-2024 | Συντάκτης:

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Μία αξέχαστη βραδιά πέρασαν οι φιλόλογοι και οι φίλοι τους την περασμένη Παρασκευή στη διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Φιλολόγων Πύργου-Ολυμπίας που πραγματοποιήθηκε στο μεζεδοπωλείο «Νικομήδεια», μέσα σε μια ατμόσφαιρα φιλική, χαρούμενη και αισιόδοξη και με τις μουσικές νότες του φίλου και συναδέλφου τους Νίκου Μάστορα.

Την πίτα ευλόγησε, όπως κάθε χρόνο, ο εκπαιδευτικός, αιδεσιμολογιώτατος π. Θεόδωρος Χαμάλης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γιώργος Φωτεινόπουλος, Διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Πύργου, ο Νίκος Αγγελόπουλος, πρώην προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων Δ.Δ.Ε.Ηλείας, Διευθυντές σχολείων του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής του Νομού, η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηλείας, Στέλλα Αναστασίου, μέλη της ΕΛΜΕ Ηλείας, η πρόεδρος και μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” Χρήστος Αθανάσουλας και πολλοί  φιλόλογοι και φίλοι του Συνδέσμου.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου Γιολάντα Αποστολοπούλου καλωσόρισε τους παρισταμένους και, αφού αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου, στις δυσμενείς συνθήκες που βιώνει ο κλάδος των εκπαιδευτικών με  την αλλαγή των κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών που  έχουν άμεση επίπτωση στους μαθητές, αλλά και στην υποχρηματοδότηση της παιδείας, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά με ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερα δε συγκινημένη αναφέρθηκε στην επικείμενη συνταξιοδότησή της στο τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς, μετά από 40 συναπτά έτη διαρκούς παρουσίας  και διδασκαλίας μέσα στην τάξη, καταχειροκροτούμενη από τους παρευρισκομένους.

Σύντομο χαιρετισμό  απηύθυνε  και η πρόεδρος της ΕΛΜΕ. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η Μαρίνα Νικολακοπούλου, η οποία με τη χαρακτηριστική φωνή της συνόδευσε το Νίκο Μάστορα, χαρίζοντάς υπέροχες μελωδίες, αλλά ήταν και η τυχερή της βραδιάς κερδίζοντας το φλουρί.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση και δεσμεύεται να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση των ζητημάτων του κλάδου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος