FOLLOW US: facebook twitter

Νύχτα εκπτώσεων έως 80%!: Αύριο από τις 8 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα η «Εκπτωτική νύχτα» στον Πύργο

Ημερομηνία: 07-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Οικονομία
-Κάλεσμα από τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου για στήριξη της τοπικής αγοράς και αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας

Έφτασε η στιγμή, για την «Εκπτωτική νύχτα» στον Πύργο, που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος και στόχο έχει την στήριξη της τοπικής οικονομίας την δύσκολη αυτή περίοδο. Επιδεικνύοντας τάχιστα αντανακλαστικά, ο πρόεδρος και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, μετά την απαγόρευση λόγω κορονοϊού της «Λευκής Νύχτας» αποφάσισαν την υλοποίηση μικρότερης δράσης προκειμένου να βοηθήσουν στην ανάκαμψη της αγοραστικής δύναμης των πολιτών και να βελτιώσουν την ψυχολογία των εμπόρων. Έτσι, αύριο Σάββατο, τα καταστήματα τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, θα ανοίξουν στις 8 το βράδυ και θα παραμείνουν έως και τα μεσάνυχτα, προσφέροντας τα προϊόντα και τα είδη τους σε τιμές με υψηλές εκπτώσεις.

«Καλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια και να τηρήσει αυστηρά τα μέτρα προστασίας» τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλίας Ξανθούλης επισημαίνοντας πως  ο εμπορικός κόσμος της πόλης έχει πληγεί και με δυσκολία ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του προαναγγέλλοντας ότι για τη βραδιά αυτή οι εκπτώσεις θα αγγίζουν το 70 -80%! «Η διοργάνωση τέτοιου είδους εκδηλώσεων αποτελεί ένα σημαντικό μέτρο ενδυνάμωσης και τόνωσης τοπικών αγορών και επιδίωξή μας είναι να αλλάξουμε το κλίμα και την ψυχολογία των καταναλωτών και των εμπόρων», τόνισε και πρόσθεσε ότι εφόσον όλα πάνε καλά, θα διοργανωθεί μία ακόμα εκπτωτική νύχτα και το Σάββατο 29 Αυγούστου. Σύμφωνη γνώμη για την πρωτοβουλία εξέφρασαν τόσο το Εργατικό Κέντρο Πύργου όσο και ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Πύργου.

Το «αυτοκίνητο δώρο» στην πλατεία

Ο κ. Ξανθούλης, μίλησε και για τη δράση που έχει ανακοινωθεί, το διαγωνισμό που θα προσφέρει σε έναν τυχερό καταναλωτή δώρο ένα αυτοκίνητο. «Όσοι πραγματοποιούν αγορές άνω των 20 ευρώ από τα καταστήματα που συμμετέχουν στη διαδικασία θα λαμβάνουν έναν λαχνό που θα τους δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση για ένα Nissan Micra, αξίας 14.920 ευρώ. Η διαδικασία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και τέλος Αυγούστου, με την κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή του αυτοκινήτου να είναι προγραμματισμένη για τις 5 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα το αυτοκίνητο το Σάββατο το βράδυ θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία προκειμένου να το δουν όλοι».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος