FOLLOW US: facebook twitter

Αυλαία σήμερα και για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ – Αρχές Ιουλίου η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Ημερομηνία: 20-06-2019 | Συντάκτης:

Πέφτει η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων και για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, που διαγωνίζονται σήμερα, τελευταία μέρα σε μαθήματα ειδικότητας. Χθες, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της Ηλείας, εξετάστηκαν στο μάθημα της Υγιεινής με τα θέματα, όπως εκτίμησε η Βιολόγος του Φροντιστηρίου «Ανάλυση» Ιωάννα Γκιουμέ, να είναι αρκετά απαιτητικά. «Απαιτούσαν γνώση της συνολικής ύλης του μαθήματος. Παρόλα αυτά οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές μπόρεσαν να ανταποκριθούν στα θέματα αυτά. Ευχόμαστε καλά αποτελέσματα σε όλους τους μαθητές!».

Η αυλαία των Πανελλαδικών λοιπόν μπορεί να πέφτει σήμερα για τους υποψηφίους που διεκδικούν μια θέση στα ΑΕΙ της χώρας αλλά η αγωνία τους θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμη.

Η επόμενη σημαντική μέρα θα είναι αυτή της ανακοίνωσης των βαθμολογικών επιδόσεών τους, κάτι που αναμένεται τις πρώτες μέρες του Ιουλίου, στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι «δύσκολες αποφάσεις», δηλαδή η επιλογή των σχολών στο μηχανογραφικό δελτίο, και τέλος η µακρά αναµονή έως το τέλος του Αυγούστου, όταν θα ανακοινωθούν οι βάσεις και τα ονόματα των επιτυχόντων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος