FOLLOW US: facebook twitter

«Augoustiatis Green» από το Κτήμα Μπριντζίκη

Ημερομηνία: 01-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34655″ img_size=”full”][vc_column_text]Διατίθεται σε λάτρεις του κρασιού σε όλον τον κόσμο

Ήδη από το 2012 το Κτήμα Μπριντζίκη είναι χαρακτηρισμένο ως το πρώτο ”Πράσινο” οινοποιείο της Ελλάδας. Έχοντας  μηδενικό ενεργειακό ίχνος, καθώς  χρησιμοποιεί εκτενώς εναλλακτικές  πηγές ενεργείας (φωτοβολταϊκά, γεωθερμία και υδροδυναμική) ήταν φυσική συνέπεια να προχωρήσει και στην παράγωγη του πρώτου πράσινου (χωρίς Θειώδες  ή οποιουδήποτε αλλού είδους  συντηρητικού) σπάνιου τοπικού οίνου.

Έχοντας μερικούς από τους παλαιότερους αμπελώνες, καλλιεργεί βιολογικά δυο από τις σπανιότερες αμπέλους στο κόσμο. Τον Αυγουστιάτη και τον Τινακτορώγο (και οι δυο ποικιλίες, γενετικά πιστοποιημένες από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο των Αθηνών).

Οι πιστοποιήσεις του Κτήματος Μπριντζίκη για την αμιγώς και αποκλειστικά οργανική καλλιέργεια των αμπελώνων του, παρέχονται από την BioHellas και άλλους διεθνείς φορείς  πιστοποίησης.

Ο «Augoustiatis Green» είναι ο Πρώτος Οίνος του είδους του στο Κόσμο.

Τα σταφύλια είναι διαλεγμένα με το χέρι και προέρχονται από τους παλαιότερους αμπελώνες της ποικιλίας του Αυγουστιάτη στην Ελλάδα και το κόσμο. Ο «Augoustiatis Green» είναι ένας ντελικάτος, ρουμπινόχρωμος εξαιρετικός οίνος.  Καθαρόαιμο προϊόν της Πανάρχαιας Ολυμπιακής Γης και παραδοσιακών μεθόδων οινοποίησης.

Από τις αρχές του καλοκαιριού διατίθεται σε ελάχιστα, αυστηρά επιλεγμένα σημεία πώλησης και στην Ελλάδα. Η συνολική παράγωγη αυτού το εξαίσιου οίνου δε ξεπερνά τις 1.300 φιάλες που διατίθενται σε λάτρεις του κρασιού σε όλο το κόσμο.  Το Κτήμα Μπριντζίκη προτίθεται να διαθέσει τις τελευταίες   10 φιάλες της υπό εξάντληση τρέχουσας εμφιάλωσης σε ένα event φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot