FOLLOW US: facebook twitter

Αυγερινοπούλου: «Προκήρυξη για μόνιμους γιατρούς στο ΓΝ Ηλείας» – Συνάντηση με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γ. Καρβέλη

Ημερομηνία: 29-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτική, Υγεία

Με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, συναντήθηκε η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, για να συζητηθεί το σοβαρό πρόβλημα της στελέχωσης του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας με μόνιμους γιατρούς σε ειδικότητες κρίσιμες για τη λειτουργία του.

Όπως ανακοίνωσε η κα Αυγερινοπούλου με δελτίο Τύπου, αποφασίστηκε από το υπουργείο Παιδείας η προκήρυξη επτά θέσεων μόνιμων γιατρών για το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και για τη ΝΜ Αμαλιάδας. Για το Νοσοκομείο του Πύργου θα προκηρυχθεί μία θέση διευθυντή παθολόγου, μία θέση παθολόγου, μία χειρουργού και μία ορθοπαιδικού, ενώ για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας μία θέση παθολόγου Α’

Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα ετοιμότητας, προετοιμασίας και στελέχωσης των υγειονομικών μονάδων της 6ηςΥΠΕ ενόψει ενδεχομένου νέου κύματος με αυξημένα περιστατικά COVID-19, με ενίσχυση και του εξοπλισμού στα νοσοκομεία και τα ιατρικά κέντρα της Ηλείας.

«Είναι κρίσιμο αυτό το διάστημα να τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και να κρατάμε τις ενδεδειγμένες αποστάσεις, ώστε να μπορέσουμε να συγκρατήσουμεχαμηλά τον αριθμό τωνκρουσμάτων, όπως η χώρα μας έχει κάνει επιτυχώς και όλο το προηγούμενο διάστημα», δήλωσε η Δρ. Αυγερινοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος