FOLLOW US: facebook twitter

Λ. Αυγενάκης για προεδρία Ε.Π.Ο.: «Είμαστε κοντά σε μια υποψηφιότητα ενωτική»

Ημερομηνία: 11-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στο «Crete2day», αποκάλυψε πως γίνονται συναντήσεις με θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου για υποψηφιότητα Προέδρου κοινής αποδοχής στις επικείμενες εκλογές της Ε.Π.Ο. και μάλιστα τόνισε πως είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί αυτό το πρόσωπο!

Ο Λ. Αυγενάκης δήλωσε χαρακτηριστικά για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Η πεποίθησή μου, η ελπίδα μου και η επιδίωξή μας ως κυβέρνηση είναι να καταλήξουμε και είμαστε πολύ κοντά σε αυτό σε μία υποψηφιότητα ενωτική για πρόεδρο της ΕΠΟ, που θα καταφέρει να συνθέσει τις συγκρουόμενες, ανταγωνιστικές δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Συναντήσεις με μεγαλοπαράγοντες και με μεσαίους και με θεσμικούς παράγοντες γίνονται πέρα των φώτων της δημοσιότητας. Προχωρούμε πολύ συστηματικά κάνοντας όλοι ένα βήμα πίσω για να βρούμε μία κοινή συνισταμένη. Γίνεται μία προσπάθεια με απόλυτη σοβαρότητα με την απόλυτη έγκριση του πρωθυπουργού».

Στ. Ψαρόπουλος: «Θα είμαι πρόεδρος σύμφωνα με τις επιθυμίες 45 Ενώσεων»

Πάντως, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου και μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ, Σταύρος Ψαρρόπουλος, μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Π.Ο. μέχρι στιγμής, σχολίασε στον sport fm ως εξής τις δηλώσεις Αυγενάκη: «Θα είμαι πρόεδρος στην Ε.Π.Ο. σύμφωνα με τις επιθυμίες των 45 Ενώσεων που με υπέδειξαν και με τις οποίες έχω επικοινωνία καθημερινή μαζί τους. Επομένως δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη δήλωση που μπορεί να γίνεται. Για το χρόνο των εκλογών καλό θα ήταν να βοηθήσουν όλοι να γίνουν όσο πιο άμεσα είναι εφικτό, γιατί κάθε καθυστέρηση αποβαίνει σε βάρος του ποδοσφαίρου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος