FOLLOW US: facebook twitter

Αθρόα προσέλευση στον εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου στο Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας!

Ημερομηνία: 22-08-2024 | Συντάκτης:

Πέραν κάθε προσδοκίας ήταν για άλλη μία χρονιά η προσέλευση στο Μουσείο Αρχιμήδη στην Αρχαία Ολυμπία & στο Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας στο Κατάκολο με αφορμή τον εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου!

Μια μοναδική βραδιά πολιτισμού για μικρούς και μεγάλους!

Το βράδυ της Δευτέρας 19 Αυγούστου , oι επισκέπτες υπό το φως του ολόγιομου φεγγαριού ξεναγήθηκαν από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό των Μουσείων, ανακαλύπτοντας τις σημαντικότερες εφευρέσεις του Αρχιμήδη, του Ήρωνα και του Κτησιβίου. Όλα τα εκθέματα συνοδεύονταν από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό (στα ελληνικά και αγγλικά) όπως επεξηγηματικές πινακίδες και γιγαντοαφίσες με πολλές πληροφορίες, αναλυτικά σχέδια, φωτογραφίες και πλήρεις βιβλιογραφικές αναφορές.

Επιπλέον, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι που επισκέφθηκαν τα Μουσεία κατά τη νύχτα της μεγαλύτερης Πανσελήνου του χρόνου, διασκέδασαν με τα παιχνίδια που έπαιζαν στην αρχαία Ελλάδα και περιηγήθηκαν στους χώρους των Μουσείων, λειτουργώντας εντυπωσιακά διαδραστικά εκθέματα εφευρέσεων της αρχαιότητας που τους άφησαν με το στόμα ανοιχτό !


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot