FOLLOW US: facebook twitter

Αθλητικά χτυπάει η «καρδιά» της Κρέστενας!

Ημερομηνία: 26-05-2024 | Συντάκτης:

Εντυπωσίασε το τουρνουά μπάσκετ μεταξύ Ιταλών και Ελλήνων μαθητών στο Κλειστό Γήπεδο

Στόχος του Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων είναι η προώθησητου αθλητικού τουρισμού

Άριστες εντυπώσεις στους 150 μαθητές του Γλωσσολογικού Επιστημονικού Λυκείου «AM De Carlo» Νάπολης Ιταλίας, άφησε το Ολυμπιακό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη με επιτυχία το απόγευμα  της Παρασκευής 24 Μαΐου, στο Κλειστό Γήπεδο Κρεστένων.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά ιδιαίτερη μνεία έγινε στην ξεχωριστή φιλοξενία στο γήπεδο-στολίδι εκ μέρους του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και ειδικά του Δημάρχου κ. Σάκη Μπαλιούκου, καθώς και των υπόλοιπων συντελεστών του τουρνουά,  που ήταν το μέλος του Φιλελληνικού Συλλόγου «LaDecimaMusa»  κ. Δήμητρα Σταθοπούλου και η προπονήτρια της Γυμναστικής Ένωσης Σκιλλούντος κ. Μαρία Μοσχοπούλου.

Στόχος του Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, με τη  συνδρομή  της κ. Μαρίας Μοσχοπούλου που πρόσφατα είχε την ευθύνη  διοργάνωσης του 1ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Ανδρίτσαινας,  είναι η προώθηση του αθλητικού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή του δήμου.

Οι Ιταλοί μαθητές-τριες ήλθαν στην Ηλεία στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής, έπειτα από επαφή της κ. Σταθοπούλου με τον πρόεδρο του Φιλελληνικού Συλλόγου κ. EnzoD’Agostino και κατά την εδώ παραμονή τους επισκέφτηκαν την Αρχ. Ολυμπία, τον Επικούριο Απόλλωνα κ.α.

Την τελευταία ημέρα της παραμονής τους στην περιοχή έδωσαν στην Κρέστενα φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ αγοριών και κοριτσιών Ελλάδας και Ιταλίας, ενώ τη παράσταση «έκλεψε» κατά την έναρξη  του τουρνουά το συρτάκι από τη σχολή χορού της Δήμητρας Μπέρτσου, που κυριολεκτικά άφησε άφωνους τους Ιταλούς μαθητές!

Στους αγώνες παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Αν. Καρνάρος, ο Γ.Γ. του δήμου κ. Κώστας Πολυζωγόπουλος, η δημοτική σύμβουλος κ. Αντωνία Νανοπούλου, η πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών Κρεστένων κ. Μαρία Στρουμπάκου, τοπικοί φορείς και κάτοικοι της περιοχής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος