FOLLOW US: facebook twitter

«Η ΑΣΤΡΙΝΙΑ»: Ο Σύλλογος συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις του και το 2024…

Ημερομηνία: 17-01-2024 | Συντάκτης:

Έκοψε την πίτα του ο Εκπολιτιστικός & Φυσιολατρικός Σύλλογος Αγ. Ιωάννη Αμαλιάδας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψε, την Κυριακή ο Εκπολιτιστικός & Φυσιολατρικός Σύλλογος Άγιου Ιωάννη Αμαλιάδας «Η ΑΣΤΡΙΝΙΑ», στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος της κοινότητας π. Γεώργιος Κυριακόπουλος , ευχόμενος χρόνια πολλά και καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους. Την εκδήλωση συντόνισε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του συλλόγου κα. Θεώνη Φραγκάτου.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε η πρόεδρος του συλλόγου κα  Θάλεια Τουτούνη – Τσούλου, πλαισιωμένη από τα μέλη του Δ.Σ, όπου και αναφέρθηκε στο πολιτιστικό έργο και γενικά στις δράσεις της χρονιάς που πέρασε. Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι αντιδήμαρχοι του δήμου Ήλιδας απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό και εξήραν τις δράσεις του συλλόγου, ευχόμενοι  καλή συνέχεια και καλή χρονιά διαβεβαιώνοντας ότι θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό του συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας κα. Θεώνη Γεωργοπούλου οι αντιδήμαρχοι Κώστας Τσεριώνης, Αλέξανδρος Γεωργουλής, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γεώργιος Κράλλης, Κωνσταντίνος Τρικόγιας, ο Νίκος Δούλος ως εκπρόσωπος του Υφυπουργού Δημοσίας Τάξης και βουλευτή Ηλείας κ. Ανδρέα Νικολακόπουλου, ο κ. Νίκος Σπανόπουλος ως εκπρόσωπος της βουλευτού Ηλείας κα. Διονυσίας Αυγερινοπούλου, ο πρώην δήμαρχος Τραγανού κ. Γιαννακόπουλος Γρηγόρης, ο πρόεδρος του Τ.Σ Αμαλιάδας Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος της Αρχαίας Ήλιδας  Χρήστος Γουρδουμπάς, εκπρόσωποι των συλλόγων Περιστερίου, Έλισσας Αμαλιάδας, Αρχαίας Ήλιδας, Καλυβίων, Αγίου Γεωργίου Πύργου, Μαραθωνίου Αρχαίας Ολυμπίας, Πατριωτικού ομίλου αγωνιστών του 1821, Γυναικών Χαβαρίου, Διονύσου Χαβαρίου, Πύρρωνα Αμαλιάδας και ο Μοριάς.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί την χορωδία Αμαλιάδας υπό την διεύθυνση του κ. Σταματίου Γεωργίου που τραγούδησαν διάφορα τραγούδια και επίσης την κ  Θ. Αυγερινοπούλου που μας χορήγησε την πίτα και τον κ. Φ. Νικολόπουλο για το δώρο που κέρδισε ο τυχερός του φλουριού, ο μικρός Παναγιώτης Κλάδης. Τέλος ο σύλλογος προσέφερε γλυκά, ποτά και αναψυκτικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot