FOLLOW US: facebook twitter

Αστικές αναπλάσεις στην Ανδρίτσαινα – Έπιασε εκ νέου δουλειά ο Σάκης Μπαλιούκος

Ημερομηνία: 09-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”96268″ img_size=”full”][vc_column_text]Σε εξέλιξη βρίσκονται στην Δ.Ε της Ανδρίτσαινας, τα έργα αστικών αναπλάσεων  που θα αναβαθμίσουν την περιοχή , αφού υλοποιείται χωρίς προβλήματα  το έργο «Ανάπλαση και βελτίωση αστικών υποδομών διοικητικής και ιστορικής έδρας του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων» προϋπολογισμού 1.024.330,00€, που είχε υπογράψει ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων κος Σάκης Μπαλιούκος λίγο πριν λήξει η προηγούμενη θητεία του.

Το έργο της ανάπλασης στην Ανδρίτσαινα,  χωρίζεται σε δύο υποέργα. Το πρώτο αφορά την «ανάπλαση και βελτίωση αστικών υποδομών διοικητικής έδρας και ιστορικής έδρας του δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων» με προϋπολογισμό 1.024.330,00€, ενώ το δεύτερο την «υπογειοποίηση εναέριων δικτύων ηλεκτροδότησης οδού Αρχαίας Ολυμπίας ΔΚ Κρεστένων» με προϋπολογισμό 186.00,00€.

Αποτέλεσμα εικόνας για ανδριτσαινα αρκαδιασ

Στην Ανδρίτσαινα προβλέπεται επί του κεντρικού δρόμου η αντικατάσταση 62 συνολικά φωτιστικών αλλά και ανάπλαση μονοπατιών με ακανόνιστη πέτρα παράλληλα του κεντρικού δρόμου στην Νότια πλευρά της Ανδρίτσαινας.

Όσο αφορά τη Κρέστενα στην οδό Αρχαίας Ολυμπίας προβλέπεται υπογειοποίηση των εναέριων δικτύων ηλεκτροδότησης, η διευθέτηση όμβριων, η ανάπλαση του δρόμου με κυβόλιθους αλλά και η τοποθέτηση μονόφωτων φωτιστικών σε μήκος 575 μέτρα. Τέλος να σημειώσουμε ότι από σήμερα ξεκινούν μετά από μια καλοκαιρινή παύση και πάλι τα έργα της αναβάθμισης της παιδικής χαράς στην Ανδρίτσαινα προς μεγάλη χαρά των παιδιών της ιστορικής έδρας του δήμου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot