FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας: Με Ανδριόπουλο-Γκρίλλα στο τεχνικό τιμ – Κοντά σε Κοτσώνη

Ημερομηνία: 30-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ανδριόπουλος και Γκρίλλας θα αποτελέσουν το τεχνικό τιμ του Αστέρα / Φωτογραφία: Βαγγέλης Δημητρόπουλος

Ο Αστέρας Αμαλιάδας ξεκινά να υλοποιεί το πλάνο της νέας σεζόν, όπου θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, και βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Θοδωρή Ανδριόπουλο ως προπονητή. Τεχνικός διευθυντής θα είναι ο Νίκος Γκρίλλας. Μιλάμε για δύο ανθρώπους με τεράστια εμπειρία, δύο σπουδαίες ποδοσφαιρικές μορφές της Αμαλιάδας, που έχουν παίξει ποδόσφαιρο στον Αστέρα και ο σύλλογος θα στηριχτεί σε δύο γηγενείς καταξιωμένους προπονητές τη νέα σεζόν, όπου θέλει να κάνει μια πορεία αντάξια της πλούσιας ιστορίας του. 

Ο Θοδωρής Ανδριόπουλος, πέρα από ποδοσφαιριστής του Αστέρα, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2002 από τον Αστέρα (είχε μείνει ενάμισι χρόνο), και υπήρξε προπονητής του και στη Δ΄ Εθνική τη σεζόν 2010-2011 (ο ίδιος είχε ανεβάσει την ομάδα στη Δ΄ Εθνική), αλλά και στη Γ΄ Εθνική πριν 10 χρόνια (2013-2014) για μικρό διάστημα όμως, λόγω των διοικητικών ζητημάτων που είχαν προκύψει τότε. Θα είναι, λοιπόν, η 4η θητεία του 59χρονου Θοδωρή Ανδριόπουλου στον Αστέρα. Ο Νίκος Γκρίλλας υπήρξε ξανά τεχνικός διευθυντής του Αστέρα το 2004, ενώ εκείνη τη σεζόν είχε αναλάβει και προπονητής, όλα αυτά όμως για μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Κοτσώνης είναι κοντά σε συμφωνία με τον Αστέρα

Ο Αστέρας έχει δρομολογήσει ήδη και τα μεταγραφικά θέματα. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι «βυσσινόλευκοι» είναι κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφή, αυτή του πολύπειρου Ηλείου στόπερ, Δημήτρη Κοτσώνη, ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Γ΄ Εθνική με τον ΠΑΟ Βάρδας, ενώ έχει μακρά θητεία στις εθνικές κατηγορίες, ακόμα και στην Α΄ Εθνική με τον Άρη, αλλά και σε Πανηλειακό, Εργοτέλη, Απόλλωνα, Λαμία, Τρίκαλα, Παναχαϊκή, Ιωνικό, Αναγέννηση Καρδίτσας και Πανελευσινιακό!

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot