FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας: Ανακοίνωσε την μεταγραφή του Χαραλαμπόπουλου

Ημερομηνία: 12-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας ανακοίνωσε την μεταγραφή του 23χρονου ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Νίκου Χαραλαμπόπουλου. Ο Χαραλαμπόπουλος, που είναι από την Αθήνα, έχει γεννηθεί το 2000 κι έχει καλό βιογραφικό έχοντας παίξει σε Αθηναϊκό, Π.Α.Ο. Αγίου Δημητρίου, Ηλιούπολη και Α.Ο Υμηττού, από τον οποίο ήρθε στον Αστέρα.

Ο πρόεδρος του Αστέρα, Κώστας Παπαδάκος και ο γενικός διευθυντής Ανδρέας Νικολάκος υποδέχτηκαν θερμά τον νέο παίκτη της ομάδας στα γραφεία του Αστέρα, εκφράζοντας τις καλύτερες ευχές τους για την νέα αυτή συνεργασία τους.

Στις 3 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι ο Αστέρας Αμαλιάδας θα κόψει τιςπρωτοχρονιάτικες πίτες του για τα μικρά Αστεράκια των Ακαδημιών και για την ανδρική ομάδα. Οι γονείς, οι φίλοι και οι υποστηρικτές της ομάδας καλούνται να συμμετάσχουν σε αυτή την γιορτινή εκδήλωση, που θα λάβει χώρα στο Κλειστό Βοηθητικό Γυμναστήριο του Δήμου Ήλιδας και θα υπογραμμιστεί από την παρουσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ήλιδας. «Σας καλούμε να γιορτάσουμε μαζί την έναρξη του νέου έτους, αναδεικνύοντας την αλληλεγγύη και το πάθος για τον αθλητισμό. Ας αρχίσουμε το 2024 με θετική ενέργεια και αθλητικές νίκες για ένα φωτεινό και επιτυχημένο έτος της ιστορικής μας ομάδας», καταλήγει η ανακοίνωση του Αστέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος