FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Ζήτησε χρόνο το «νέο σχήμα» – Αναβλήθηκε για την Κυριακή η έκτακτη Γ.Σ.

Ημερομηνία: 14-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η έκτακτη Γ.Σ. που είχε ορίσει για το βράδυ της Πέμπτης η απερχόμενη Διοίκηση του Αστέρα, μετά την ανακοίνωση της παραίτησής της, δεν πραγματοποιήθηκε, και ορίστηκε να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή, 16 Ιουλίου, στις 8μ.μ. στο ίδιο μέρος, στο Συνεδριακό Κέντρο στην Σοχιά.

Χθες βράδυ παραβρέθηκαν τα περισσότερα μέλη της Διοίκησης Νίκου Λυμπέρη, όχι όμως και οι επιχειρηματίες που προτίθενται να αναλάβουν την ομάδα, εξαιρουμένου ενός ανθρώπου, που ανήκει στο περιβάλλον του κ. Παπαδάκου, ο οποίος κ. Παπαδάκος έχει διαμηνύσει ότι θα στηρίξει οικονομικά τη νέα Διοίκηση. Όπως και ο κ. Παπαδάτος, που, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί χθες, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Ένας άλλος επιχειρηματίας, που φέρεται πως θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ζήτησε λίγο επιπλέον χρόνο ώστε να συνεχίσει τις επαφές αυτές τις μέρες και να βρεθούν όσο περισσότεροι άνθρωποι να ενισχύσουν τον Αστέρα στο νέο του εγχείρημα.

Την Κυριακή στην Γ.Σ. πιθανολογείται πως θα δώσουν το «παρών» όλοι οι ενδιαφερόμενοι και ο Αστέρας θα προχωρήσει μπροστά, στην εκλογή νέας Διοίκησης.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot