FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Συμφώνησε με Βασιλικόπουλο

Ημερομηνία: 17-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Αστέρας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, συμφώνησε με τον Γιώργο Βασιλικόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που αναδείχτηκε καθώς απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. O 23χρονος Αμαλιαδίτης αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ την περασμένη σεζόν είχε μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά στον Ηρακλή Λάρδου, ομάδας της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, λόγω του ότι υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία στη Ρόδο. Μάλιστα αγωνίστηκε εκεί και ως «8άρι» και πέτυχε 8 γκολ! Ο Βασιλικόπουλος είναι ένας πολύ καλός αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας (από τους καλύτερους στην Ηλεία) με εμπειρίες παρά το νεαρό της ηλικίας του. Έχει παίξει και στη Γ΄ Εθνική με τη Θύελλα Πατρών και τον Αίαντα Γαστούνης (2020-2022), όπου είχε συνεργαστεί και τότε με τον νυν τεχνικό του Αστέρα, Θοδωρή Ανδριόπουλο. Τη σεζόν 2022-2023 ήταν ξανά στον Αστέρα. Μια δυνατή μεταγραφή από πλευράς Αστέρα, που θα είναι η τρίτη μετά τους Δημήτρη Κοτσώνη και Ανδρέα Ρούνη.

Η ομάδα της Αμαλιάδας έχει ως πρώτο μέλημα την ενίσχυση με παίκτες από την περιοχή της Ήλιδας, όπως είχε αναφερθεί από τους διοικούντες και το τεχνικό τιμ κατά την παρουσίαση των Γκρίλλα-Ανδριόπουλου, ώστε να ενισχυθεί το ντόπιο στοιχείο στην ομάδα και σύμφωνα με αυτό το πλάνο ο Αστέρας  θα προσθέσει στο ρόστερ του κι άλλους Αμαλιαδίτες ποδοσφαιριστές.

Φυσικά θα επανδρώσει το ρόστερ και με άλλους παίκτες από την Ηλεία γενικότερα, θέλοντας να φτιάξει μια ομάδα που να είναι πολύ ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot