FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Στην προεδρία ο Κώστας Παπαδάκος-Το νέο Δ.Σ.

Ημερομηνία: 27-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διεξήχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου Γενική Συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Αστέρα Αμαλιάδας, στα γραφεία του συλλόγου στο Στάδιο Αμαλιάδας και νέος πρόεδρος αναδείχτηκε ο Κώστας Παπαδάκος (αδερφός του επικεφαλής και βασικού χρηματοδότη του Αστέρα, Ανδρέα Παπαδάκου), ο οποίος ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία. Η οικογένεια Παπαδάκου συνεχίζει να είναι κοντά στον Αστέρα και να στηρίζει τον ιστορικό σύλλογο, θέλοντας να τον οδηγήσει όσο ψηλότερα γίνεται. 

Στο νέο Δ.Σ. συγκαταλέγονται επίσης επιφανείς επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής, καθώς και άνθρωποι που πολλά χρόνια τώρα στηρίζουν τον Αστέρα. Στο νέο διοικητικό σχήμα πέρα από τον Κώστα Παπαδάκο είναι και οι Ανδρέας Παπαδάτος, Σάκης Κότσιφας, Νίκος Τσαγρής, Ανδρέας Νικολάκος, Γιώργος Βλάχος, Γιάννης Μπίρης, Γιάννης Δημητρακόπουλος, Μαίρη Κρινά, Μαρία Πετρουτσά και Καλλιόπη Σκουρή.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι: Γιώργος Παπαδάτος, Ανδρέας Παπανδρικόπουλος, Γιώργος Τσεριώνης και Γιάννης Χουζούρης.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot