FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Σκληρή ανακοίνωση εναντίον Ηλία Φωτόπουλου

Ημερομηνία: 21-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας Αμαλιάδας εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση εναντίον του προπονητή του ΠΑΟ Βάρδας, Ηλία Φωτόπουλου, με αφορμή ένα επεισόδιο που έλαβε χώρα στο ντέρμπι, μεταξύ Φωτόπουλου-Σκοζάι στο β΄ ημίχρονο. Ο αμαλιαδίτικος σύλλογος κατηγορεί τον τεχνικό του ΠΑΟΒ για ρατσιστικό σχόλιο προς τον Σκοζάι, προκειμένου να εκμαιεύσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα του ποδοσφαιριστή του Αστέρα.

Η ανακοίνωση του Αστέρα έχει τίτλο «Ο Αστέρας είναι εδώ ενωμένος δυνατός» και αναφέρει τα εξής:

«Με μόνη βοήθεια τους αγνούς φιλάθλους μας, το Δ.Σ του Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας προχωράει μπροστά την ομάδα μας παράγοντας αθλητισμό και πολιτισμό. Αρκεί μία βόλτα στις αθλητικές εγκαταστάσεις το Σαββατοκύριακο για να κατανοήσει κάποιος το έργο που επιτελείται και σαφώς σε αυτή την κατηγορία -Α1 ερασιτεχνική- η ομάδα μας δεν μπορεί παρά να κάνει πρωταθλητισμό. Πρωταθλητισμό μέσα σε καθαρά αθλητικά πλαίσια, χωρίς κομπίνες, στησίματα, αμαύρωση συνειδήσεων. Τα πρωταθλήματα κατακτώνται πάνω στο πράσινο τερέν και όχι στα καφενεία, στις δηλώσεις Δημάρχων-Βουλευτών-νυν και πρώην προπονητών, στα πιεστήρια εφημερίδων.
Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΤΟ ΓΙΩΡΓΟ και τους εξαίρετους Αμαλιαδίτες, αγνούς φιλάθλους και εκλεκτούς φίλους που είναι διπλα μας: ΣΑΚΗΣ ΚΙΝΙΝΗΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ.
Τέλος, σεβόμενοι την ιστορία μας και την βαριά φανέλα μας, οφείλουμε μία απάντηση στον κ. Φωτόπουλο που αναφέρθηκε στην βαρύτητα αυτής της φανέλας.
Κύριε Φωτόπουλε, δεν έχετε την απαιτούμενη ζυγαριά για να ζυγίσετε την φανέλα του Αστέρα, δεν την πουλούσαν στα στέκια που συχνάσατε. Λείπουν πολλές οκάδες από το καντάρι σας για να αναφερθείτε στην ομάδα μας και όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι μεταξύ του Αστέρα και του ΠΑΟΒ ήσασταν η μοναδική παραφωνία στο αθλητικό και πολιτισμένο πλαίσιο. Σε ποδοσφαιρικό επίπεδο πετύχατε το απόλυτο μηδέν. Στην προσπάθεια σας να αλλάξετε τα ποδοσφαιρικά δρώμενα αγγίξατε και το ανθρώπινο μηδέν. Προσπαθήσατε να εκμαιεύσετε δεύτερη κίτρινη κάρτα του ποδοσφαιριστή μας Σκοζάι βρίζοντας τον ρατσιστικά «γ…ω την Αλβανία σου» και προκαλέσατε μίνι σύρραξη μεταξύ των αθλητών, και στο τέλος παρουσιαστήκατε ως ΨΩΜΟΔΟΤΗΣ του ποδοσφαιριστή Σκοζάι του Αλβανού. Κύριε Φωτόπουλε, δεν έχετε στην ομάδα σας Αλβανούς ποδοσφαιριστές; Γ…ται και η δίκη τους Αλβανία ή είναι διαφορετική; Σε 2-3 χρόνια θα πείτε και στους Δούλο-Μαρκόπουλο-Αντωνόπουλο-Παρασκευόπουλο ότι τους δώσατε και έφαγαν ψωμί; Είστε πολύ φιλεύσπλαχνος που τους πήρατε όλους αυτούς στην Βάρδα αλλά εμείς έχουμε αντίθετη άποψη. Αυτοί δίνουν ψωμί σε εσάς και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΒ. Επίσης, μη σεβόμενος τον νεαρό συνάδελφό σας στην συνέντευξη Τύπου, εμμέσως πλην σαφώς, παρεμβήκατε στο έργο του με κακία και υπονοούμενα. ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ κύριε Φωτόπουλε».

Ευχαριστεί τον ΠΑΟΒ για την φιλοξενία
Αξίζει να αναφερθεί ότι το μεσημέρι το Δ.Σ. του Αστέρα είχε εκδώσει ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τον ΠΑΟ Βάρδας για την άψογη φιλοξενία την Κυριακή στο «Γρ. Καλάκος», στο μεταξύ τους ντέρμπι. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας ευχαριστεί ειλικρινά την διοίκηση, τους φιλάθλους και όλη την πολιτεία της Βάρδας για την άψογη φιλοξενία της αποστολής μας και την πολιτισμένη ατμόσφαιρα που διεξήχθη το ντέρμπι».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος