FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Πρόσθεσε οχτώ παίκτες στο ρόστερ!

Ημερομηνία: 17-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας προχωράει γοργά στην επάνδρωση του ρόστερ. Ο χρόνος μπορεί να πιέζει αλλά οι διοικούντες τον σύλλογο δουλεύουν ολημερίς για να δομηθεί η ομάδα το συντομότερο δυνατό και να ξεκινήσει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις η προετοιμασία. Έτσι, ο Αστέρας μέσα σε μια μέρα, την Τετάρτη, έφερε 8 παίκτες στο… οπλοστάσιό του! Και μάλιστα καλούς παίκτες με εμπειρία από την Α1, που θα προσφέρουν τα μέγιστα. Καταρχάς ανανέωσαν ο δυναμικός μεσοαμυντικός Γιάννης Κυριαζής, που ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων, όπως και ο ταχύτατος εξτρέμ Ηλίας Μπατζακόπουλος, που και αυτός συνεχίζει στα «βυσσινόλευκα».

Ανανέωσαν, επίσης, ο έμπειρος μεσοαμυντικός Τάκης Καμαρινός και ο επίσης έμπειρος δεξιοπόδαρος μπακ-χαφ Χρήστος Χατζηγιάννης. Επιπλέον, αποκτήθηκαν ο ικανός γκολκίπερ Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, o εξαιρετικός επιθετικός Θανάσης Τσάκος από τη Νίκη Τραγανού, ο καλός στόπερ Δημήτρης Κασσιανός επίσης από τη Νίκη Τραγανού και ο καλός επιθετικός Γιώργος Ζωγόπουλος από την Δάφνη.

Η ανακοίνωση του Αστέρα: «Με τον κ. Ανδρέα Παπαδάκο εγγυητή και τη νέα διοίκηση να εργάζεται αδιάκοπα, ο Αστέρας Αμαλιάδας, κατορθώνει να ανανεώνει με βασικά στελέχη του και να προχωρά σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Αφού πέτυχε την ανανέωση με τους Κυριαζή, Μπατζακόπουλο, Καμαρινό και Χατζηγιάννη, απέκτησε τους Θεοδωρόπουλο, Δημήτρη Κασσιανό, Θανάση Τσάκο και Γιώργο Ζωγόπουλο. Το βράδυ της Τετάρτης, ολοκληρώθηκε ένας μεγάλος κύκλος διαπραγματεύσεων, καθώς από το πρωί, είχαμε συνεχείς επαφές με παίκτες.

Στη φωτογραφία, ο Ηλίας Μπατζακόπουλος, με τον τεχνικό Στράτο Καλογεράκο, καθώς και τα μέλη της διοίκησης, τον Θεόδωρο Ηλιόπουλο, πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα και μέλος της Διοίκησης. (εποχής Άγγελου Αναστασιάδη), καθώς και τον Χρήστο Νέγκα, μέλος του αγωνιστικού οργανογράμματος. Θα ακολουθήσουν και άλλες προσθήκες και ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot