FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Παίρνει τέσσερις παίκτες

Ημερομηνία: 30-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”74438″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Αστέρας Αμαλιάδας, εκτός απροόπτου, θα προσθέσει στο ρόστερ του άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι τρεις εξ αυτών Ηλείοι. Ο λόγος για τον 30χρονο Αμαλιαδίτη αμυντικό Νεοκλή Ξένο (φωτό), που αγωνιζόταν στον Αχέροντα Καναλακίου, με τον οποίο πέρσι κατέκτησε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, τον Βαρδαίο επιθετικό Θανάση Σαρανταυγά που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Κόρινθος και επιστρέφει στην ομάδα από την οποία αναδείχτηκε και τον αμυντικό Δημήτρη Ντάβαρη, που αγωνιζόταν σε ομάδα της Α΄ Αθηνών. Ο τέταρτος είναι Γάλλος σέντερ-φορ που δοκιμάστηκε στο φιλικό της Παρασκευής με τη Δόξα Ν.Μανολάδας, έδειξε κάποια καλά στοιχεία και πιθανότατα θα αποκτηθεί.

Πέρα όμως από τους συγκεκριμένους, ο Ηλίας Φωτόπουλος θέλει 10άρι και δεξί εξτρέμ και τις επόμενες μέρες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις. Στον αντίποδα, αποχώρησε ο ‘Ν’Ντε, που αποβλήθηκε στη Βάρδα, καθώς δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του.

Για την ιστορία στο φιλικό με τη Δόξα, ο Αστέρας νίκησε 1-0 με γκολ του νεαρού  Πορτογάλου μεσοεπιθετικού Φάμπιο Σάντος, στο 27΄. Την προσεχή Κυριακή οι «βυσσινί» παίζουν στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό και θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot