FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Ο χρόνος πιέζει, αλλά όλα κυλούν αργά!

Ημερομηνία: 19-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

25 μέρες έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας και μπορεί ο Αστέρας να δήλωσε μεν συμμετοχή στο πρωτάθλημα, αλλά παρότι ο χρόνος πιέζει, όλα στην ομάδα κυλούν αργά! Η επαναπροσέγγιση με τον Αχαιό τεχνικό Γιώργο Λαγό δεν έχει ακόμα οδηγήσει σε… γάμο (τουλάχιστον μέχρι χθες αργά το απόγευμα που γράφαμε το ρεπορτάζ) και είναι άγνωστο ποιος θα αναλάβει την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, καθώς ο Γιώργος Λαγός δεν φέρεται διατεθειμένος να περιμένει για πολύ ακόμα! Η προετοιμασία, άλλωστε, πρέπει να αρχίσει άμεσα, μέσα στην εβδομάδα, ώστε ο Αστέρας να είναι έστω και κατά 70% έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 12-13 Σεπτεμβρίου.

Βέβαια, πώς θα ξεκινήσει η προετοιμασία όταν οι μόνοι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ είναι 16χρονοι ως επί το πλείστον και πέντε-έξι 17χρονοι, όλοι από τα τμήματα υποδομής. Ο Αστέρας χρειάζεται άμεσα να αποκτήσει έμπειρους ποδοσφαιριστές, για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Το μόνο παρήγορο είναι ότι ο άνθρωπος που ανέλαβε να μπει μπροστά φέτος, ο Ανδρέας Παπαδάτος, είναι ένας πολύ σοβαρός επιχειρηματίας, που αγαπά πολύ την ομάδα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να παρουσιαστεί ο Αστέρας όσο το δυνατόν καλύτερος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος